[華生]祖迪羅將出演《驚奇隊長男主角》

26 回覆
3 Like 1 Dislike

諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到
係咪即係同strange個惠英紅一樣
不過同主角加多條感情線
福爾摩斯聯盟
會唔會響套戲入面又係生癌死?
希望佢都會著下captain marvel 套suit 唔會全套都係人類型態
諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

可能得你覺得柒, 外國女仔未必介意呢D囉
諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

發覺好多額高M字禿頭都係勁靚仔
Irene Adler既演員Rachel McAdams都拍左Dr Strange
諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

發覺好多額高M字禿頭都係勁靚仔

loki
兩pair sherlock同華生都齊曬人啦喎
係咪king arthur個個奸角?
可以同IRONMAN一齊扮女人

點解無第3集
漫威隊長!!!
好似話馬東錫都收到marvel offer
可以同IRONMAN一齊扮女人

點解無第3集

好似有plan 不過rdj拍緊avg4 未得閒拍
兩pair sherlock同華生都齊曬人啦喎

咁Martin freeman個角色好廢下姐

iron man dr strange captain marvel
女角揾個唔夠ww靚已經輸了

Captain Marvel本身都唔係神級靚女果type啦
而且WW演員果種戰女神氣質好難揾,人地以色列人真係當過兵喎

Captain Marvel本身都唔係神級靚女果type啦
而且WW演員果種戰女神氣質好難揾,人地以色列人真係當過兵喎

其實呢個都幾靚吓嘅,係之前睇kingkong有幾個角度影到佢有啲怪
諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

英國佬唔興植髮呢味嘢
諗極都唔明點解佢唔植髮
又唔剷青
好地地一個一線靚仔
依家柒到

英國佬唔興植髮呢味嘢

朗尼咪植咗lo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞