Wireless運動耳機推介

132 回覆
1 Like 0 Dislike
如題 巴打有咩好推介 under armour 如何?🙇🏻
留名學嘢
你都係想我講Airpod 姐
Amazon 買左jaybird x3等緊運到香港,傳聞係好用
Airpod岩耳形推介 或者等遲啲beats x
Amazon 買左jaybird x3等緊運到香港,傳聞係好用

香港幾時會有得買?

pre-order 定點?
冇哂貨
搭單問下

上網見到有款真無綫藍芽耳塞叫Syllable D900 Mini

想問下依款好唔好用
雖然我開咗個post係airpods
不過如果你問我純運動型耳機
不如睇下powerbeats3

原本想買
但amazon d reviews 都係麻麻地

Sony XB50BS
JBL reflect mini

兩隻都係心水之選
Sony重低音勁
JBL夠輕巧

重點:兩隻都有8小時播放時間 價格亦Under $600

Sony XB50BS
JBL reflect mini

兩隻都係心水之選
Sony重低音勁
JBL夠輕巧

重點:兩隻都有8小時播放時間 價格亦Under $600

有 Sony 成日跌出黎可能耳窿屌鬆左
jaybird x3 / freedom 冇得輸
X3 同 freedom 點揀?

x3 for 運動應該好D, 但係freedom 輕好多,加上呢幾日可以100us 買到(唔連運費),平左一半超吸引

x3 for 運動應該好D, 但係freedom 輕好多,加上呢幾日可以100us 買到(唔連運費),平左一半超吸引

其實音質應該兩隻差唔多?
for 日常聽歌講電話用, freedom係咪ok架啦?

X3香港未有得買?

X3香港未有得買?

條線Fingfing 下好煩

要聽歌the dash / earin / onkyo
唔聽歌airpods

要聽歌the dash / earin / onkyo
唔聽歌airpods

The dash呢排係咪抵買左?

X3香港未有得買?

Amazon 買啦,依家99.9usd,不過依家out of stock,我13號買要129.9usd

X3香港未有得買?

Amazon 買啦,依家99.9usd,不過依家out of stock,我13號買要129.9usd

我諗緊轉唔轉freedom freedom 28號有貨

我諗緊轉唔轉freedom freedom 28號有貨

Freedom好似好重咁 跑步既時候唔知會唔會唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞