浪客劍心北海道篇 宣佈完結

67 回覆
23 Like 2 Dislike
浪客劍心之劍嘯監房

佢老婆成個孽瘤咁,真係唔怪得佢戀童

情有可原
幾時到富樫?入冊無機打應該可以畫完hunter 佢
其實係追憶篇OVA(和月原著但製作組改左好多)令佢由經典之作變神作,本身好想真人電影可以一集追憶篇,一集人誅篇咁拍埋佢
而家
出得幾集就咁玩完
放咗監之後會再畫呀嘛?
其實係追憶篇OVA(和月原著但製作組改左好多)令佢由經典之作變神作,本身好想真人電影可以一集追憶篇,一集人誅篇咁拍埋佢
而家

電影第一集有幾個追憶篇鏡頭
放咗監之後會再畫呀嘛?

佢想畫都冇得畫啦 人格破產喎
阿巴
左之助
molamola
唔洗再見到臭雞薰 劍心明明食過雪代巴呢啲咁高質嘅女,點解最後會選擇搵臭雞薰埋單 冇氣質又冇腦
本兒童情色法,如果持有性相關、未滿18歲兒童的物品,將處1年以下徒刑

咁少

少!?持有咋喎
本兒童情色法,如果持有性相關、未滿18歲兒童的物品,將處1年以下徒刑

咁少

少!?持有咋喎

你睇下之前香港拉左果個差佬先啦
一年以下真係少
唔洗再見到臭雞薰 劍心明明食過雪代巴呢啲咁高質嘅女,點解最後會選擇搵臭雞薰埋單 冇氣質又冇腦

薰細劍心好多 其實劍心....

高荷惠先係劍心嘅歸宿
其實浪客劍心一啲都唔好睇
一諗起個on9女主就唔想睇

D人物全部抄marvel
都唔知有咩好睇

佢老婆成個孽瘤咁,真係唔怪得佢戀童

情有可原

有無諗過係因為佢戀童 所以老婆靚唔靚都無所謂

嘩天才呀

劍心係人物寫得好,劇情係唔多掂

人物都係抄人
佢需要一個脫變 或者出翻黎 有一套更正既劍心
btw 劍心套真人版 早兩年先起哂朵 勁收得
個作者咁快就收皮
左之助剩係出左黎一頁
真人版又話武田咲大左肚,作者又比人拉埋
姐係冇下集喇

高荷惠先係劍心嘅歸宿

同高荷惠一齊劍心都會長命d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞