[DC漫畫重頭戲] Doomsday Clock 討論區 Nothing ever ends

107 回覆
6 Like 3 Dislike
慘,好似大家族啲人互相迫害咁

回錯post
一次過出2個大事件? batman嗰邊劇情一半都未到

果邊依家JL收曬皮搞到咁大件事....
搞到呢邊好似無咁嚴重咁...利申:未睇
第一期: ok.

黑人?

黑人?

有咩問題

黑人?

有咩問題

其實佢除左手定右手
一次過出2個大事件? batman嗰邊劇情一半都未到

果邊依家JL收曬皮搞到咁大件事....
搞到呢邊好似無咁嚴重咁...利申:未睇

DClock好似係metal之後

黑人?

有咩問題

其實佢除左手定右手

黑人?

有咩問題

其實佢除左手定右手

但係下一格右手 之後又帶返右手

黑人?

有咩問題

其實佢除左手定右手

fuck

黑人?

有咩問題

其實佢除左手定右手

fuck

唔係咁搞嘛 有原因掛
第一期唔錯 帶左新角色出黎
出完watchmen講果句要離開去另一個宇宙
之後下一頁就到DCU幾正
m記入左唔少貨

咁就唔會秒清
定都一樣清晒

四點半,除我冇買之外,人手一本
宜家應該

我今日反而去左搵JL本中文art
都係搵唔到
m記入左唔少貨

咁就唔會秒清
定都一樣清晒

四點半,除我冇買之外,人手一本
宜家應該

我今日反而去左搵JL本中文art
都係搵唔到

揾到我都想買
第一期唔錯 帶左新角色出黎

畫到好似Jason Blood
其實唔駛咁著緊又呢本又metal
一來dclock好似係metal之後,
二來大把書都冇理過metal, 包括Batman自己本書
I will be spitting venom all over Doomsday Clock

metal其實好撚難睇下

backstory有三本幾好睇

the batman who laughs個origin好老土

the batman who laughs個origin好老土

難睇係講畫得難睇定係指唔好睇?....
畫風我覺得佢普遍都幾幾好幾穩定呀...
內容既話我覺得都算幾正呀睇到D壞version既batman(even其他角色既壞ver)
不過依家唔知佢打算點收尾....好似吹得太大咁...D反殺驚會好老土咁....
Superman又發咩神經啊
Superman又發咩神經啊

發惡夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞