海恩奶油呢條on9西可唔可以收皮

194 回覆
775 Like 54 Dislike
其實佢係衰樣衰
靚女的話連登仔:DSE咁高分都堅持去台灣實現夢想!好欣賞佢!

BTW佢4C2X 35分,係香港夠讀除左醫科外任何一科
條女有陣村姑味
香港人去得台灣讀書都唔慌好得去邊
其實佢係衰樣衰
靚女的話連登仔:DSE咁高分都堅持去台灣實現夢想!好欣賞佢!

關閪事咩屌你老母
次次有人屌佢拍片廢撚到閪咁就有人拎DSE 35分出黎講野
而家係咪DSE考高分拍片就一定好有內容呀?
用下個閪腦諗野啦打手
佢樣衰還樣衰 拍啲野毫無內容
淨係識用咩港台差異黎呃VIEWS 講黎講去都三幅屁
同埋好心佢分撚清楚自己TARGET AUDIENCE係台狗定香港人
屌你老母係香港人就講返廣東話 係台狗就講蝗語
一條片轉幾廿次CHANNEL睇撚到人都燥
比人踩 班打手淨係識話佢35分去台灣讀書 連登仔得唔得
回應下佢影片質素低下呢件事好唔好呀

唔洗咁火既
我只係想講樣靚既話拍得幾差係依度既風氣都會唔同哂
再加上讀書好,一定比連登仔放上神枱

不過講開
如果真係要鬧首選一定係金鈴同埋MIRA
比起海恩奶油佢地先係真正賣港崇韓既無腦港女
其實佢係衰樣衰

關閪事咩屌你老母
用下個閪腦諗野啦打手
同埋好心佢分撚清楚自己TARGET AUDIENCE係台狗定香港人

唔洗咁火既

不過講開

但係金玲算有樣
btw 個名好娘
其實佢係衰樣衰

關閪事咩屌你老母
用下個閪腦諗野啦打手

之前見佢喪係其他youtuber d片留言
仲要留埋d刷鞋刷到上天花板嘅comment已經心諗呢條女咩料
個d youtuber仲幾乎無回過佢
再Click入去睇咗少少已經頂佢唔順
佢行返台灣路線啦
真係好頂唔順佢又扮可愛又同公仔講野個d
其實佢係衰樣衰

關閪事咩屌你老母
用下個閪腦諗野啦打手

唔洗咁火既

不過講開

但係金玲算有樣
btw 個名好娘

所以咪話有樣就無條件原諒
依三個女仔當中海恩奶油已經算比較正常
金鈴都還可以,但MIRA真係...韓國有咩資格同香港比仲要比條死港女不斷崇
咁好老實講佢個樣有加乘效應
尤其棚牙次次笑都笑到瘋狗症咁係好撚柒
所見到佢又柒又冇內容係令我更討厭佢

金鈴同mira 某程度上叫多少少資訊性既野 唔係條條片都係捧韓踩港駁出位
雖然我都麻麻地大陸妹金鈴
咁好老實講佢個樣有加乘效應
尤其棚牙次次笑都笑到瘋狗症咁係好撚柒
所見到佢又柒又冇內容係令我更討厭佢

金鈴同mira 某程度上叫多少少資訊性既野 唔係條條片都係捧韓踩港駁出位
雖然我都麻麻地大陸妹金鈴

同意 呀咩奶油個名已經夠作狀
把聲同行為個d都作狀到...

至少金鈴同mira唔係個d作狀型
有時d資訊性嘅片都想睇下
呀咩龍大師咩奶油真係睇過一次唔會再主動click入去
以為海恩奶油係同一個人
睇相以為左邊個樣變左右邊
你唔講我都唔識佢
不過講完都唔識
其實佢咩u咩科 dse咁撚高分
求影片
屌,以為係容海恩
樣撚衰到
其實佢咩u咩科 dse咁撚高分

香港四邑商工總會黃棣珊紀念中學
臺北市實踐大學媒體傳達設計學系
Wfc
呢d咁撚7既女都有十萬subscription
真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞