第一次去dup邪骨...廣告話dup得唔好唔收錢

44 回覆
456 Like 7 Dislike
廣告相成個miss korea咁, 真人係阿姑, 而且真係dup得唔好
我: 那我不給錢了
北姑: 哦, 當然當然, 靚仔下次再光顧吧, 下次會dup好啲
重沖左杯紅茶畀我飲
一落到樓就畀四個金毛圍住拖去後荒巷砌, 而家輪緊急症
我做錯左啲咩?
你無做錯 正常程序

我上次都係咁
你無做錯 正常程序

我上次都係咁

咁畀金毛仔砌個part用意係乜?
你無做錯 正常程序

我上次都係咁

Dup返一次好既意思
廣告相成個miss korea咁, 真人係阿姑, 而且真係dup得唔好
北姑: 哦, 當然當然, 靚仔下次再光顧吧, 下次會dup好啲
重沖左杯紅茶畀我飲
我做錯左啲咩?

打到果4個金毛入急症對自己有咩好處?
你無做錯 正常程序

我上次都係咁

Dup返一次好既意思

即係佢地無話睇我唔順眼個啲野?
重沖左杯紅茶畀我飲
我做錯左啲咩?

打到果4個金毛入急症對自己有咩好處?

Mk仔幫你dup骨有咩問題

廣告相都唔見有佢地
唔係架,唔出火就唔收錢,如出左火佢就比返錢你
Mk仔幫你dup骨有咩問題

廣告相都唔見有佢地

知道你係GAY,所以搵4件O靚仔招呼你
下次拎部手機影低係佢地郁手先
咁你就算打到佢地入廠都應該冇當你做錯
低拉 我平時都係會分兩round dup 收我500
你無做錯 正常程序

我上次都係咁

Dup返一次好既意思

即係佢地無話睇我唔順眼個啲野?

緊係冇啦 人地話明dup得唔好唔收錢 童臾無欺
點會為左果一百幾十搵人dup你 請打手都要錢

即係下次出埋收返佢錢就無事?
低拉 我平時都係會分兩round dup 收我500

傳說中嘅part c
呀嬸dup 得唔好咪搵返專人幫你dup, 有咩問題?
俾金毛dup劑補返數
幾好笑 唔錯
你有得dup 兩劑咪有So 囉

即係下次出埋收返佢錢就無事?

正確
重沖左杯紅茶畀我飲
我做錯左啲咩?

你最大鑊係俾啲金毛聽到你玩得唔過引。俾佢地cap左你去輪街症(141排隊叫雞)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞