2016最佳會員 哈老姆太郎(上野樹里)

37 回覆
18 Like 0 Dislike
前言
2016年快將完結,短短十二個月話咁快就過咗,當中每個人一定會發生咗,好多不如意同傷心嘅事情。不過,做人最緊要有希望,係咪? 就係呢段時間,不如就黎回顧下呢位巴打係呢一年做過嘅好人好事啦。

會員 哈老姆太郎
前稱 上野樹里
UID 5190

$10哥

事緣有巴打開post叫admin取消使用邀請碼登記帳號,以免有更多sms用戶/5p仔入曬黎。

不過,睇下巴打有少少誤會,其實邀請碼只限舊users先有。 算啦,人總有犯錯的機會,樓主唔識野唔緊要,學到同埋明白返就OK。

不過,上野樹里巴打就唔服氣,繼續堅持「有得買」。

巴打,人地好心提左就算啦,又唔聽。到最後又比人鬧啦,何必呢?

俾人鬧完可能覺得自己柒咗,要搵返個下台階,所以就求其取笑其他user號uid,睇黎佢想笑人地uid number大,一定係遲申請,都唔知會唔會係買返黎的。

唔知係咪無野串,所以又串到人地講「老母老母」。咪住先,你岩岩一開頭第一個回覆唔係都係話人地老母先咩,會唔會自打嘴巴咗?好柒!

上野樹里 巴打,好心你收斂下自己態度,人地其他巴絲好心提下,你都要屌,你真係無鳩用!

利申:我UID大過你

TBC

筷子

呢個post相信好多巴絲都有睇過。事緣,有巴打開post討論筷子呢個文化。

不過,後來樓主同其他巴絲討論緊「工具」呢個定義。其實「工具」呢個定義都係講緊點樣先使用到,而非執着於數量上。即係咁,一隻筷子你都唔會攞黎夾到野食架啦,係咪?

不過係討論期間,上野樹里巴打因為唔夠講,所以係到發脾氣。巴打,你打字海出黎,加幾隻粗口,你估嚇鳩小學雞咩?仲要阻住其他巴絲睇post,好咩?

quote唔曬,自己去睇最清楚!

尊重

喂喂喂?尊重咩啊?
喂,叫你尊重下樓主啊。
咩事?

事緣佢開post話想admin bam左合味道檸樂user,不過佢可能語文能力根基太差,打錯字都係正常嘅!

尊重考慮,屌你老母真係笑撚死人
不少巴絲都質問到底佢小學畢業未。不過算,大佬你唔識字仲要highlight埋個錯字,你想笑鳩死人咩?
咁你打算點
劇透

唔講由至可,一講把鬼火。
劇透一定無人鐘意啦,屌你老母講出黎,我睇都未撚睇,掃興架嘛!
不過上野樹里巴打仲玩劇透,仲要係標題劇透,真係屌你個老母。

遲唔係問題,問題係再錯。
你走去屌鳩其他巴絲,你冇野嗎?
仲學人講自由?屌你老母

咁你打算點

介紹佢比其他巴絲識!
其他參考

巴打 無知/白癡唔洗同人講

仆你個街個冬天有無咁撚短呀?
https://lihkg.com/thread/23921?ref=ios

尊重提意admin ban左個合味道薑檸樂
https://lihkg.com/thread/24281?ref=ios

大佬,叫聲你大佬了。教精你仲係咁撚樣態度。無品,啱你,係咪都屌餐先啦。

我個名都唔識打

假如我係廢青,唔返工。
咁你一定係小學未畢業!

放學未啊?大佬,上一上水啦!
係咪我UID 少過你
你諗唔到點駁?

反正你都係其他post得罪唔少巴絲,淨係標題劇透個post都有排計
佢真係好撚7
$10單野當日睇笑到gapgap聲
佢真係好撚7
$10單野當日睇笑到gapgap聲

柒就柒在笑鳩白巴打uid
呢家日日比人推post恥笑佢條傻西

Sor 唔記得要尊重
##fatc##fatc##fatc##fatc##fatc##fatc

記得尊重
唔識佢,但係佢上次係我個post比我撚到喊住走😂😂
之後扮block我,然後又忍唔住覆,笑到我
唔識佢,但係佢上次係我個post比我撚到喊住走😂😂
之後扮block我,然後又忍唔住覆,笑到我

尊重下啦
話說你都未答我邊個post
請問哈老姆太郎巴打能否表態?對於獲得2016最佳會員稱號後有咩感想?
收到風哈老姆太郎又要劇透你班戇鳩仔
收到風哈老姆太郎又要劇透你班戇鳩仔

佢真係on99

利申:uid 7xxx係咪代表可以撚狗咁撚佢
影撚衰上野樹里
影撚衰上野樹里

老老實實 上野樹里幾斯文幾正
劇透其實就好撚小事
最撚閪係佢啲態度
成個戇鳩仔咁
想唔block都唔撚得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞