劇透撚 哈老姆太郎 會員請進

15 回覆
5 Like 1 Dislike
哈老姆太郎 巴打
其實我同你無仇無狠嘅
只不過覺得你嘅行為好撚仆街
你以前叫上野樹里
以為你改左名會改過
點知仲做d仆街野 標題劇透果下先屌你老母

lihkg.com/thread/30628/page/1?ref=android

話人地老母在先
仲要屌鳩返人講老母老母
你話自己係咪自打嘴巴
自己柒左唔應 仲屌鳩返人UID

lihkg.com/thread/24278/page/1?ref=ios

你自己講 你會唔會用一隻筷子黎食野黎夾野
冇point你就收皮啦屌
仲要發老脾屌柒埋樓主
你on9架?

上野樹里巴打
改左名 哈老姆太郎
仲以為你會做返個好人
點知仲要劇透害人

lihkg.com/thread/40933?ref=ios

抵撚你日日比人屌 咁撚賤格做劇透撚
仲要標題劇透 仲係仆你個街
錯左都算 仲要係post屌鳩返人
你on9?

https://lihkg.com/thread/23921?ref=ios

用下閪腦啦 問人冬天幾月到幾月
你自己唔撚識google咩

喂喂喂 話時話 你呢家係咪返緊學?
上一上水好喎
我UID大你咁多 有資格架可?

鳩白巴打你好
仲有一樣正野要分享比大家

尊重提意admin ban左個合味道薑檸樂
https://lihkg.com/thread/24281/page/1?ref=ios

屌你老母你識唔識字架屌
尊重 仆街小學畢業未?
唔清楚佢劇透咩,但佢上次係我個post比我撚到喊住走😂😂
之後扮block我,然後又忍唔住覆,笑到我
唔清楚佢劇透咩,但佢上次係我個post比我撚到喊住走😂😂
之後扮block我,然後又忍唔住覆,笑到我

邊個post 想睇
此風不可長
睇左套戲 無被劇透都係咁話
有人唔做要做條撚
此風不可長
睇左套戲 無被劇透都係咁話
有人唔做要做條撚

幫佢手推post 等佢繼續比人屌
小朋友齊打交?
小朋友齊打交?

你老母咁講 你咪當係囉
爬下文先啦大哥 lf2
屌你老母出面其他post大把人屌緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞