[DCEU?] Super Seven集中劇透討論區2

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
lm
留名
正名好緊要
本來以為變成
wonder Woman and fds
而家係
Superman and fds
D人唔知你講咩唔識入
trailer入面有好多幕都冇咗
Alfred 同唔知邊個講hope is not too late
flash 篤爆玻璃
Bruce 望住個立體投影
Victor 玩欖球
cybrog 一下射開架車再講 you should probably move
仲有冇?
同埋lane 講嘅線人係邊個??
睇完有d失望
Alfred 同唔知邊個講hope is not too late
flash 篤爆玻璃
Victor 玩欖球
cybrog 一下射開架車再講 you should probably move
仲有冇?

啱啱睇完都覺trailer好多都無 等DLC
睇完有d失望

如果本身係zack fans既話
會有少少失望😞
睇完有d失望

會有少少失望😞

換左導演應該影響都好大
睇完有d失望

會有少少失望😞

換左導演應該影響都好大

又黎
Joss盡曬力,你有無一套戲見到兩個tone先?
睇完有d失望

會有少少失望😞

換左導演應該影響都好大

又黎
Joss盡曬力,你有無一套戲見到兩個tone先?

其實係因為要迎合返大眾口味
先轉左風格
套戲除左Hippolyta通知Diana果段我都唔係好搵到其他好難忘既位.
最慘係呢樣
其實宙斯勁唔勁

你覺得呢

打荒原都要咁大班友

最好笑係
古代咁多種類加埋綠燈同全部舊神一齊上先趕得走荒狼
呢次俾超人單機屈到完場,大人打細路咁,一下手都還唔撚到
叫班舊神情何以堪
flash 篤爆玻璃
Victor 玩欖球
仲有冇?

Sorry巴打hi到掣負評左
套戲除左Hippolyta通知Diana果段我都唔係好搵到其他好難忘既位.
最慘係呢樣

1v4果段都難忘
最慘係呢樣

個人覺得zack有幾個位用返佢以往既風格可以做得更好
超人復活個一刻
水行俠水底戰
batman內疚對話
最終戰
其實宙斯勁唔勁

你覺得呢

打荒原都要咁大班友

最好笑係
叫班舊神情何以堪

舊神係最後先參戰,然後宇宙撚狗咁撚隻狼
最慘係呢樣

1v4果段都難忘

Flash個時望住大超個樣真係笑咗
其實宙斯勁唔勁

你覺得呢

打荒原都要咁大班友

最好笑係
叫班舊神情何以堪

舊神係最後先參戰,然後宙斯撚狗咁撚隻狼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞