蘋果踢爆】狂徒偷拍港九Gym房泳池更衣室 無辜裸照公開任睇

88 回覆
34 Like 6 Dislike
CP

this one?
男人 不了
咁大鑊!
我沖完身都會一絲不掛行返去locker
this one?

唔係
真果個消失左啦
新聞講既果個tumbr係會幫 被偷拍者 遮眼遮JJ
然後想睇無碼相就要拎自己D偷拍相/珍藏同佢交換

所以我先話呢個tumblr 冇咩好睇
遮樣遮J有乜柒好睇

反而平時香港gay圈D tumblr 放自己D淫奴/ex/情敵閃卡上去
果D tumblr既是是非非仲好睇啦

不過個風氣其實幾差下
加個樣加碌鳩就屈鳩人出閃卡(其實D JJ圖係其他人)
或者比人拒絕完就屈人有HIV/食冰
我沖完身都會一絲不掛行返去locker

this one?

唔係
真果個消失左啦

遮樣遮J有乜柒好睇

反而平時香港gay圈D tumblr 放自己D淫奴/ex/情敵閃卡上去

不過個風氣其實幾差下

但奈何佢偷拍嗰d仔仔有d真係好正
搞到人心癢J又癢
this one?

唔係
真果個消失左啦

遮樣遮J有乜柒好睇

不過個風氣其實幾差下

但奈何佢偷拍嗰d仔仔有d真係好正
搞到人心癢J又癢

屌你地啲對話睇到想嘔
屌你地啲對話睇到想嘔

一般人根本唔會睇到呢D tumblr
所以報料果個/記者唔係gay就腐女啦
蘋果記者先最gay
基佬不了.....
九公不嬲出名睇jj
btw越細格係咪越牙簽
光滑既大屁股
我要相呀
有時靚仔身材好但原來陰莖唔大,都幾surprise

樣衰既再大條咪又係自己打飛機
連登會員限定

不能只有我看到
偷拍女人既話應該已經上哂報
男人jer真係冇價值
有時靚仔身材好但原來陰莖唔大,都幾surprise

樣衰既再大條咪又係自己打飛機

靚仔既話
幾短都大把人爭住含
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞