(職場JJ)如何避免望女同事個胸....

129 回覆
57 Like 8 Dislike
證明樓主唔夠高
唔望好無禮貌
以前隔離TEAM個LEADER超大波
肯定有D以上 行路彈彈下咁
每次佢過來我都停哂手齋睇佢
有次發春夢仲畀佢坐爆

唔係夾腸夾撚爆咩
目及波同睇日蝕一樣

唔好凝視就得, 一眼一眼咁望, 再唔係帶太陽眼鏡
lm
D同事個個都有波有腳,好難唔望

Lmao, as if we wouldn't know what company the last pic is
邊有得避免吖
以前公司有個女同事成日著到好戰鬥格咁返工,
有次佢行過走廊忍唔住昅兩野.

我 ---> 女

跟住佢行過之後, 我先發現到對面有個男同事原來又係昅緊野.

我 ----> <----- 同

同對面個男同事完全唔熟,
但果一下大家都tick一tick眉, 會心而笑.
好有果種麻甩佬先明, 豆腐火腩飯既感覺
只要唔係毒撚或者呀伯,任望唔嬲 我話嘅
好簡單
去我做緊間公司做
我呢度只有豬扒同恐龍
你一定唔會偷望
每日返工前打定飛機
其實就咁既 d女著到咁 你估佢地唔知自己俾人望咩 佢地不知幾enjoy 個問題係人地淨係想俾靚仔望 而唔係你呢種柒頭望 人地靚仔望下就flirt死女 你呢? 等收律師信啦
無,喪望,唔好忍
望得多就唔會再望
要望住佢黎克服
條女叫咩名

終於搵到
叫Lauren Ashley Zakrin
又係幾奇怪 有時明明真係無心望 發緊夢 但一見到啲女行過個鏡頭就會去咗對波
點解要避
出得嚟做嘢嘅成年人都知望人對奶=欣賞人哋對奶
係職場禮貌嚟
點解要避
出得嚟做嘢嘅成年人都知望人對奶=欣賞人哋對奶
係職場禮貌嚟

咁點解佢西我面....係咪我唔靚仔....

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞