DC真係跟Marvel行兒童向FUN路線

64 回覆
1 Like 89 Dislike
居然請香港著名幼齡向Youtuber黎宣傳JL
https://www.youtube.com/watch?v=qOQdikVdB9M
睇左兩秒已經頂唔順
留名等睇千字文
哇,乜搵啲搞既野搞
哇,乜搵啲既野搞

嚇到我語無倫次
Show Blocked User - 瓦坎達皇后

宣傳笑波子仆街死
屌!影衰哂
死撚開啦個柒頭
咁都有波餅食,公平咩?
Show Blocked User - 瓦坎達皇后

宣傳笑波子仆街死

你件垃圾居然覺得笑波子會係影視台戰場既重點
祝你冚家俾狗(姐係你)雞姦
希望阿狗你今晚發夢會諗起你老豆俾你碌牙籤抽插
咁都有波餅食,公平咩?

WW大愛世人做奶天使 幫啲弱智仔打丁
留名等睇千字文

JL今次邀請笑波子既目的係為左幫智障兒童籌款 好有意義
做英雄既演員現實都要做英雄先入戲......(下刪500字)
點解會搵佢去
https://www.youtube.com/watch?v=qOQdikVdB9M

無論點 佢都攞晒彩 雖然好多dead air

無論點 佢都攞晒彩 雖然好多dead air

場面有d老尷 但佢有得食波餅
好正,神奇女俠
留名等睇千字文

做英雄既演員現實都要做英雄先入戲......(下刪500字)

恭喜dc成功擺脫黑暗陰霾
打入mk兒童市場
留名等睇千字文

恭喜dc成功擺脫黑暗陰霾
打入mk兒童市場

初中細路最愛中二病
嘩屌唔撚係呱 你搵達哥我都冇咁嬲啦 搵TVB是但一個都得啦 搵笑波子 咩事先
乜佢咁大粒架咩 紅到出外國
鄧班演員尷尬 成日要出席埋呢d閪活動應酬班小學雞
即刻唔想睇正義聯盟
乜佢咁大粒架咩 紅到出外國
鄧班演員尷尬 成日要出席埋呢d閪活動應酬班小學雞

香港無出名影評youtuber
屌普通social溝通都咁廢就唔好獻醜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞