【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (11)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
痴線,係咁彈app
利申xz1 可以點解決
我唔知係個touch定keyboard問題,成日一開改名就del左之前既字,要由頭打過。
都唔知買唔買sony好,見你地咁鬼多問題

講真除你買feature phone
如果唔係都冇乜邊部機係冇問題
只係睇你覺得邊啲問題對你來講唔算大問題就去馬

講真除你買feature phone
如果唔係都冇乜邊部機係冇問題
只係睇你覺得邊啲問題對你來講唔算大問題就去馬

本來我想由iphone轉過黎 而家都睇定啲先

有問題先會講,冇問題既邊會出聲

Xzp係咪留係nougat就會無事?

同xzp 說再見了

呢個真,我一直用XZP都冇咩問題,就算升咗8.0

呢個真,我一直用XZP都冇咩問題,就算升咗8.0

我都無問題
痴線,係咁彈app
利申xz1 可以點解決

點彈法
XZP升咗8.0都冇事
同xzp 說再見了

其實8.0冇咩問題
係食電過7.0姐

其實8.0冇咩問題
係食電過7.0姐

都係個句啦 等sony 出個更stable 同debug 左既8.0先好update會穩陣d
XZ1 想買個殼都難
間間都係得$20透明軟果款

其實8.0冇咩問題
係食電過7.0姐

都係個句啦 等sony 出個更stable 同debug 左既8.0先好update會穩陣d

升完8.0完全無問題
XZ1 想買個殼都難

可以諗下大陸微博博主zackbuks整個隻
Google zackbuks,入TW weibo就會見到佢個殼嘅置頂帖文
XZ1 想買個殼都難

可以諗下大陸微博博主zackbuks整個隻
Google zackbuks,入TW weibo就會見到佢個殼嘅置頂帖文

補番條link
http://tw.weibo.com/zackbuks/4169052035239938
xz1 499. vs. xz1c 380£點睇

水貨/網購? 不了
XZ 1 COMPACT 黑 32gb 配件未用過
放到幾錢

討論區就梗係討論問題
打J打到成地都係你都唔睇啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞