[多圖]雨僑有無整容???

82 回覆
86 Like 10 Dislike

呢張靚到

咪係

好似賭王個細女超欣
ON9 唔通年年都係18歲咁既樣咩 白痴

噏乜呀你
邊有人話佢年年18歲咁嘅樣呀?而家係話佢個鼻山根位闊到好似阿凡達咁呀,乜年紀大變樣會變到鼻都闊埋架咩?

年紀大個樣唔會變都UP得出

無人話唔會變呀,但有無人會變到個鼻阿凡達咁呀?你是咪閱讀理解有問題呀
吉妹有無整過?

整容對我嚟講幫助不大,要投胎轉世先有用

吉妹好耐無見
最尾個張好靚

呢張靚到

咪係

好似賭王個細女超欣

靚過超欣
佢又有樣 又hku 元祖youtuber 但又做唔到elva ni 嗰個級別KOL

個樣係靚但冇特色

呢張靚到

按錯負皮
btw 本身靚要整咩?
咁靚都仲要整
你靚唔過佢?

噏乜呀你
邊有人話佢年年18歲咁嘅樣呀?而家係話佢個鼻山根位闊到好似阿凡達咁呀,乜年紀大變樣會變到鼻都闊埋架咩?

無人話唔會變呀,但有無人會變到個鼻阿凡達咁呀?你是咪閱讀理解有問題呀

係喇係喇 年年個樣都同18歲一模一樣丫嘛

原本你真係唔明,唔怪得啲明星整容都話女大十八變啦,個鼻由細長變到山根位闊哂都可以賴女大十八變,你係得嘅

噏乜呀你

原來你真係唔明,唔怪得啲明星整容都話女大十八變啦,個鼻由細長變到山根位闊哂都可以賴女大十八變,你係得嘅
覺得佢同泰片出貓天才個女二好似樣

噏乜呀你

原本你真係唔明,唔怪得啲明星整容都話女大十八變啦,個鼻由細長變到山根位闊哂都可以賴女大十八變,你係得嘅

年年都一樣樣先叫冇整容 變左就係整容 goodest logic

雖然歪理連篇但夠忠心,欣賞你

呢張靚到

唔整好過整

呢張靚到

唔整好過整

好多女仔愈大愈樣衰
要靠整容執翻靚
睇下日本美少女劣化特輯

呢張靚到

唔整好過整

好多女仔愈大愈樣衰
要靠整容執翻靚
睇下日本美少女劣化特輯

p舊相 卑鄙

呢張靚到

唔整好過整

好多女仔愈大愈樣衰
要靠整容執翻靚
睇下日本美少女劣化特輯

咁其實整容係咪真係咁大問題
以前叫羽翹 好純 好正 唱歌又得
點知同羅力威一齊
之後又叫雨僑 搞到好俗

羅力威有咩問題?我以前睇亞洲星光大道勁鍾意佢好欣賞佢才華,其實佢同雨僑志趣相投,大家都鍾意音樂。
以前叫羽翹 好純 好正 唱歌又得
點知同羅力威一齊
之後又叫雨僑 搞到好俗

羅力威有咩問題?我以前睇亞洲星光大道勁鍾意佢好欣賞佢才華,其實佢同雨僑志趣相投,大家都鍾意音樂。

羅力威個樣同以前都唔同 髮型同初出道個陣又唔同 一定係整左容啦

其實你覺唔覺得自己講嘅野柒架?之前一直講緊雨僑個鼻,成年人個鼻發育完成,佢都可以幾年間山根拉闊變阿凡達,你就無啦啦講羅力威個髮型唔同,搵五官唔同嚟同髮型比較,唔識比喻搵唔到位入其實可以唔留言架,唔好衝出嚟駁以為自己好有道理實質柒到唔敢睇先得架!照你咁講,楊怡個鼻一定係再度發育先會變到木偶咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞