UO凌晨機飛羽田

331 回覆
25 Like 379 Dislike
唔好推
今次係為咗去睇佐倉絆真人同影幾張相上嚟分享下咁
而家搞到冇乜mood

曬bno就真啦
分咩享

而家搞到冇乜mood

曬bno就真啦
分咩享

記得返黎前48H 做ONLINE CHECK-IN, 如果俾人快一步LOGIN到.....

最多坐中間位啫

嗱!
我提多咁巴打們一次,犯法加
好柒
唔好推呀
而家搞到冇乜mood

曬bno就真啦
分咩享

其實可唔可以同hke 講barcode 外洩, 要求不可online cancel ?

好似唔得

一搭正48個鐘要check in
開始有d借刀味
貼埋個barcode

你條臭閪好好?
而家搞到冇乜mood

曬bno就真啦
分咩享

記得返黎前48H 做ONLINE CHECK-IN, 如果俾人快一步LOGIN到.....

最多坐中間位啫

嗱!

Login到, 你估人地仲淨係同你改下位咁簡單?

梗係幫你買寄倉30KG啦!!!
而家搞到冇乜mood

曬bno就真啦
分咩享

最多坐中間位啫

嗱!

Login到, 你估人地仲淨係同你改下位咁簡單?

梗係幫你買寄倉30KG啦!!!

你冇佢信用卡資料點買
你買左佢就真係多謝你
唔好推
坐後你幾排揮手
搞掂
樓g, 即時買定多一張來回啦
學迷你龍話:旁下身嘛
而家搞到冇乜mood

event邊日邊度
屌 無心之失就比班小學雞落井下石
以網絡欺凌為實
勿以惡少而行之啊

不過樓主唔洗擔心 班友無膽做犯法野
萬一有人藉此騷擾你 我一定會企係你個邊撐你
唔好推啦大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞