[WFC] F1 2017 巴西站 討論區 之 Baby又退休

403 回覆
9 Like 32 Dislike
新手問
HAM係WIN 人定WIN車?

部車 咁多隊黎講最勁咁滯😂
新手問

唔係話佢手車唔勁
但賓屎架車真係又快又穩定 你睇77就知
爸叔竟然係Benz 個pit
新手問

部車 咁多隊黎講最勁咁滯😂

依個年代跟本top 3個三隊啲車係唔同班
benz部車明顯高其他車隊幾班
新手問

唔係話佢手車唔勁

試下比佢揸垃利
垃利係咪又柒咗
新手問

唔係話佢手車唔勁

試下比佢揸垃利

咁你又極端左d
冇7喎pit 2.1秒
遲左入場
神是咪想最後起步屌打
冇7喎pit 2.1秒

精台覺得遲左pit
差啲中伏
都要其他車隊嘅車跟得上benz先有得傾車手水平
無油加既PIT 悶
差啲中伏

77問題
如果係咸爺 應該cut到
如果pit慢多0.幾 係咪已經奶嘢
新手問

唔係話佢手車唔勁

試下比佢揸垃利

咁你又極端左d

神坐康打可以早多兩場拎冠軍啦
好似係
無得笑戰術大屍。。。
無油加既PIT 悶

認同 希望massabb退休之後可以加返入油
咸爺會唔會唔入搏第一😂😂😂
咸狗咁快第9

話咁快第7

仲要揸條條黃軚,pit 完之後用紅追前邊堆黃軚。上台不是夢

記得當年老舒係拉利最尾場係巴西都係去到最後位,好難先上到頭10 最尾都係得第4. 依家HAM17個圈已經去到第7⋯⋯跟本無壓力,真心唔知比咩野賽;超悶。

講緊咩呀,呢埸係gp2黎 但鹹狗揸緊F1 落埸表演

幫Fia 測試遲下F1同gp2 二合一 同埸鬥

CMG,當年拉利,麥拿倫夠勁啦⋯⋯ 但巴西站過車最有機會只係得T1-T2, 就算勁車對垃圾車都係禁講⋯⋯ 其他唔洗諗, 依家部平治見車過車?⋯⋯ 真心唔係F1
差啲中伏

77問題

垃利反常PIT快,做到2.1
咸爺會唔會唔入搏第一😂😂😂

77 : 大佬 幫手頂下vet先
差啲中伏

77問題

垃利反常PIT快,做到2.1

隻馬仆街了
食緊銀色的三文治
咸狗咁快第9

話咁快第7

仲要揸條條黃軚,pit 完之後用紅追前邊堆黃軚。上台不是夢

記得當年老舒係拉利最尾場係巴西都係去到最後位,好難先上到頭10 最尾都係得第4. 依家HAM17個圈已經去到第7⋯⋯跟本無壓力,真心唔知比咩野賽;超悶。

講緊咩呀,呢埸係gp2黎 但鹹狗揸緊F1 落埸表演

幫Fia 測試遲下F1同gp2 二合一 同埸鬥

CMG,當年拉利,麥拿倫夠勁啦⋯⋯ 但巴西站過車最有機會只係得T1-T2, 就算勁車對垃圾車都係禁講⋯⋯ 其他唔洗諗, 依家部平治見車過車?⋯⋯ 真心唔係F1

ps4電競黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞