中大Emilia算唔算係大部分(~=70%)男性心目中既dream girl?

45 回覆
24 Like 210 Dislike
Yeah ~70%

but that's her body fat %.

Since when obesity is carved upon?
Yeah ~70%

Since when obesity is carved upon?

craved*
Yeah ~70%

craved*

my power powerful
無圖點傾呀....
咁我應該係嗰三成
Yeah ~70%

唐朝
隔幾日就開一個post
中大Email係咪今年畢業?定畢左業
一個女仔借身體自主去美化自己嘅行為
有咩好吹奏
樣靚身材正唔在講 講野充滿大智慧果下殺食
無圖點傾呀....

巴打性慾唔好咁強會好D
無圖點傾呀....

圖你老母
前世未撚見過豬閪?
唔撚識自己搵?
UO凌晨機飛羽田
https://lihkg.com/thread/462272/page/1?ref=ios

如果你唔介意你第時個老婆
日日拍露點相Send閃卡俾麻甩佬J 咪有得諗囉

身體自主都未聽過? ching係咸豐年人?

師兄你第日老婆可以光明正大俾其他男人睇同屌
記得分享埋比其他老友

香港地係得啲八婆又要做雞又要戴頭盔嘅先日日嗌身體自主,你啱啱上面落黎?

真人條頸勁短
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞