NEW iPhone X vs Note 8 speed test!

66 回覆
10 Like 7 Dislike
望住個同事出左ix
個design同用料cheap到爆
Mon扣埋m額同黑邊又細
成部機寒寒酸酸咁
得個animoji引到大家玩下

Apple已死

而家呢句變左idog護身符
以前仲可以大大聲串返人
而家

其實唔洗,我等緊下年An機點表演faceid山寨大會

就算山寨faceid 大會都比傷殘人士X多個 fingerprint scan 甚至 under glass fingerprint scan

faceid已經無法逆轉差距,除非唔出
X 蝕都要炒
望住個同事出左ix
成部機寒寒酸酸咁

Apple已死

以前仲可以大大聲串返人
而家

就算山寨faceid 大會都比傷殘人士X多個 fingerprint scan 甚至 under glass fingerprint scan

望住個同事出左ix
成部機寒寒酸酸咁

Apple已死

以前仲可以大大聲串返人
而家

做咩姐你 指紋一定成功??
已入100部note8 ,首期到手了
咁比較唔fair,and 機壽命好短
用返3個月就有分別,6個月-1年見真章
到時成部機會慢半拍 雖然依家好少人用電話超過1年 但應該考慮埋呢樣野,但呢樣野係好難量定
利申:雙修,咩機都玩過晒

GAME輸曬扮盲

你部手機攞黎上網多定打機多

就咁上網/輕Apps最快果部叫one plus

如果係咁即係oneplus>note8>ix

如果你電話只係用上網/web base輕Apps就係

一有機會開GAME heavy apps就已經無得比
而Spotify, Snapchat已經算係所謂heavy apps啦

人地段片都冇話note8輕apps嬴哂
不過日常會用嘅有10幾個快過你姐

唔緊要啦
一日開到一次GAME Apps 果D差距就即刻逆轉

開幾10次fb ig 又逆轉

GAME輸曬扮盲

你部手機攞黎上網多定打機多

就咁上網/輕Apps最快果部叫one plus

如果係咁即係oneplus>note8>ix

如果你電話只係用上網/web base輕Apps就係

一有機會開GAME heavy apps就已經無得比
而Spotify, Snapchat已經算係所謂heavy apps啦

人地段片都冇話note8輕apps嬴哂
不過日常會用嘅有10幾個快過你姐

唔緊要啦
一日開到一次GAME Apps 果D差距就即刻逆轉

開幾10次fb ig 又逆轉

可能要開番一百次
咁比較唔fair,and 機壽命好短
用返3個月就有分別,6個月-1年見真章
到時成部機會慢半拍 雖然依家好少人用電話超過1年 但應該考慮埋呢樣野,但呢樣野係好難量定
利申:雙修,咩機都玩過晒

岩岩睇到上面都想咁講
and 機半年就慢
i機1.5-2 年度(ios 2 version 就會有慢,3 version差唔多要換)

利申 雙修 半職整電話 袋住3 部機用
其實speedtest真係好無謂, 啲人10000蚊買部電話, 咪又係用嚟上fb, 用whatsapp, 同上連登

我唔準你咁講野,人地會嬲嬲豬架
其實speedtest真係好無謂, 啲人10000蚊買部電話, 咪又係用嚟上fb, 用whatsapp, 同上連登

我唔準你咁講野,人地會嬲嬲豬架

Iphone起碼唔洗裝app防廣告
Iphone起碼唔洗裝app防廣告

因為唯一個adblock都俾apple強制變咗browser,down都冇得down了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞