想問下香港邊度有Alpha Industries啲褸賣?

58 回覆
2 Like 5 Dislike
有無人知邊間有呢隻色?

Alpha 係始祖? 笑左

求始祖

去旺角永高行試完上網買啦

原來有鋪頭賣

其實都係你平時香港買到嘅衫 細一碼
不過有鋪頭試就試咗先啦 試完記得睇清楚嘅model先買
因為有分fit版同普通版

Silm版係未姐係薄身版
我上次係日本見到見薄身但成萬yen

一萬yen 只係$700 ..... 要講到"成萬yen " 咁咩?

唔撚知以為成萬蚊港幣。

咁都覺得貴嘅話 真心咪追牌子啦

$700一件褸的確唔係太貴
嫌貴咪買u記囉 好似$299?

原來有鋪頭賣

一萬yen 只係$700 ..... 要講到"成萬yen " 咁咩?

唔撚知以為成萬蚊港幣。

咪就係又要計住計住邊件薄邊件厚 好似蝕咗比佢咁
啱啱上amazon 買左件xs gun metal 色ma1 regular fit
61$usd
槍街
It

唔撚知以為成萬蚊港幣。

我有件厚想買多件薄有咩問題
我又唔知係未有出過薄身版又見同厚褸一樣價錢問清楚都唔得?

唔撚知以為成萬蚊港幣。

我有件厚想買多件薄有咩問題
我又唔知係未有出過薄身版又見同厚褸一樣價錢問清楚都唔得?

咁你當我理解錯你d用詞囉
如果alpha早排行街 行潮特地庫好似見到有一間有 叫d唔記得乜鳩 可以去睇下 叫到啲sale屎仔叫曬有折咁

M65型好多,好想買多件camo
真係要fit先好睇
174,60kg 買左xs ma1 同m65,兩件都大到著唔撚到

我著m size m65 wo

巴打肥仔身型?

M65型好多,好想買多件camo

要好高大好靚仔先著得起
真係要fit先好睇
174,60kg 買左xs ma1 同m65,兩件都大到著唔撚到

巴打肥仔身型?

180,70kg
真係要fit先好睇

巴打肥仔身型?

180,70kg

太耐冇拎出黎,唔記得左size
岩岩check完,係 slim fit small size
真係要fit先好睇

巴打肥仔身型?

180,70kg

岩岩check完,係 slim fit small size

你個名
真係要fit先好睇

巴打肥仔身型?

180,70kg

所以我regular xs真係有啲闊
真係要fit先好睇

巴打肥仔身型?

180,70kg

所以我regular xs真係有啲闊

Regular本身係闊
想問下宜家咩網買會有折
公廁褸
買big boys size得唔得
178 cm 66 kg
係倫敦週街都有得買
公廁褸

你最好就著親啲衫全世界得一件
唔係你就全家生cancer 你條女做g
係倫敦週街都有得買

會唔會特登去英國買件褸呀
想問下宜家咩網買會有折

等多兩日黑五啦
除左aplha industries 邊到仲有m65買? 想試下唔同size/cutting
除左aplha industries 邊到仲有m65買? 想試下唔同size/cutting

Mltd, Asos, Amazon, end clothing ............

落旺角走轉試size 先
試過先知著上身好唔好睇呀嘛

希望幫到你,巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞