降魔DICK (3)

1001 回覆
55 Like 23 Dislike
屌那星 第6集預告都未仲未開戰 仲講膠野 真係好野
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集
有少少拖戲喎,咁未有魔出現

tvb劇特色

20%正題
80% 日常劇情, 三角戀, 溝女, 親情

番外篇應該會好少少
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

肯撚定諗著CUT BUDGET 整咁多CG要錢 咪放多D無聊膠劇情(最撚慘馬明 TBB真係明恰佢老實唔會作反)
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

肯撚定諗著CUT BUDGET 整咁多CG要錢 咪放多D無聊膠劇情(最撚慘馬明 TBB真係明恰佢老實唔會作反)

馬明同郭晉安一樣做死一世tvb
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

可唔可以話係香港人福氣
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

可唔可以話係香港人福氣

郭晉安起碼視帝 有廣告
每個回覆都有負皮
成套野一開頭真係好似妖怪手錶

小馬 = 景太
石敢當 = 威斯帕

一位普通的小學5年級學生天野景太在暑假中去捕蟲的時候偶然發現了樹下擺著一台破舊的扭蛋機,當他掏出身上唯一一枚100YEN硬幣擰出扭蛋之後,打開了一隻神秘的扭蛋。扭蛋中飛出了一個 自稱為「妖怪執事」 的妖怪威斯帕。

小馬無意中屙左篤尿落去舊石頭到,喚醒左沉睡左三百年既石敢當。
有三條傻鳩走入嚟逐個留言腐皮
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

其實唔關事

張保仔, 疆.........都是幾千萬大制作
但一樣九成時間 都係三角戀........只有一成時間係講 海盜/疆屍
改名的的士9的日常算啦

套野仲要得21集

其實唔關事

張保仔, 疆.........都是幾千萬大制作
但一樣九成時間 都係三角戀........只有一成時間係講 海盜/疆屍

張保仔 疆 係另一間公司做CG
降魔的係返TVB 做
成本應該唔同
又準備睇仆街
d毒有我指紋呀
咁叫斷正
自己捉唔到2件金毛
係度老屈呀
on仲同佢去廁所
d毒有我指紋呀
咁叫斷正

係囉
仲要的士黎
個客袋乜係身關我撚事
差人做野唔洗你教
警察做野唔洗你教
黑驚金句
阿sir做野唔使你教
警察做野唔洗你教
黑驚金句

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞