一拳超人 124 日文

292 回覆
15 Like 6 Dislike
見巴打提起原作,想問下哩個唔係原作!?

巴打,你睇左一拳幾耐

宜家呢個係村田重制版

原作作者係ONE
http://www.cartoonmad.com/comic/503500012015001.html

巴打,你睇左一拳幾耐

都係由動畫見好睇,追番漫畫。

宜家呢個係村田重制版

原作作者係ONE
http://www.cartoonmad.com/comic/503500012015001.html

thanks

唔會掛...咁蠢...

依家啲人好興話自己睇唔明來屌套漫畫,講到好似係自己問題咁,
但你估佢真係唔知畫乜鳩咩

連登仔咁多"專家",用手機睇漫畫然後周圍同人講睇唔明嘛

我知呀,但真係好戇鳩,點會大大聲同人講自己唔明來屌套漫畫架。
你話真係睇唔明就話姐...
但問題係一個唔會睇唔明嘅野,屌話睇唔明,除了自曝其短俾人恥笑,真係諗唔明理由...

你解釋下
1佢用4擋
2佢啪走左
3扭乜柒野
路飛斷左手?

我冇屌套漫畫 我係屌佢畫得柒

讀多d書先來睇漫畫啦,你個人嘅理解能力有問題,睇咩都唔會明

真係柒到

廢撚時同你地班on9講
op fans就係咁柒低質

唔會掛...咁蠢...

依家啲人好興話自己睇唔明來屌套漫畫,講到好似係自己問題咁,
但你估佢真係唔知畫乜鳩咩

連登仔咁多"專家",用手機睇漫畫然後周圍同人講睇唔明嘛

我知呀,但真係好戇鳩,點會大大聲同人講自己唔明來屌套漫畫架。
你話真係睇唔明就話姐...
但問題係一個唔會睇唔明嘅野,屌話睇唔明,除了自曝其短俾人恥笑,真係諗唔明理由...

你解釋下
1佢用4擋
2佢啪走左
3扭乜柒野
路飛斷左手?

我冇屌套漫畫 我係屌佢畫得柒

讀多d書先來睇漫畫啦,你個人嘅理解能力有問題,睇咩都唔會明

真係柒到

廢撚時同你地班on9講
op fans就係咁柒低質

係連登屌OP就真係實冇死嘅,但屌OP屌到俾人笑返轉頭就真係唔死都冇用。
你就咁話OP係屎係垃圾,我諗應該都呃到唔少LIKE嘅,
下次插OP就醒目D唔好講理由同原因啦,唔係就真係自爆自己係幾撚柒...
村田d畫真係好有壓迫力
已經唔期待第二季動畫
而家有村田重制版睇已經好滿足
村田d畫真係好有壓迫力
已經唔期待第二季動畫
而家有村田重制版睇已經好滿足

我仲等緊原作出新
Between, 靈能出左新一話
餓狼真係好慘
明明每仗都好努力打
班英雄狗咁追佢削佢血

諗下佢比上次班a b級打到又中毒又流咁多血 本身傷又未好
對住而家個s級都捱到咁耐 有啲太高防高血 而家仲要食多邦古幾下
仲唔死真係cls

冇睇原版,淨係覺得餓狼煩膠,唔勁但係打極都唔死

唔勁都講得出

你用老師同佢比呀? ON9

人地話無睇原版呀
餓狼真係好慘
明明每仗都好努力打
班英雄狗咁追佢削佢血

對住而家個s級都捱到咁耐 有啲太高防高血 而家仲要食多邦古幾下
仲唔死真係cls

唔勁都講得出

人地話無睇原版呀

無睇原版又點

人地重制版戰績好差咩?ON99
餓狼真係好慘
明明每仗都好努力打
班英雄狗咁追佢削佢血

仲唔死真係cls

唔勁都講得出

人地話無睇原版呀

無睇原版又點

的確未算好強 狗仔 完敗 打贏堆ab 類似水龍咁上下
唔廢 s尾 無傷應該同徒弟仔差不多
的確係用咩比既
唔用老師比 佢代表無限
咁人地勁可能係top幾呢
餓狼真係好慘
明明每仗都好努力打
班英雄狗咁追佢削佢血

仲唔死真係cls

唔勁都講得出

人地話無睇原版呀

無睇原版又點

的確係用咩比既
唔用老師比 佢代表無限

但真係類似遇強越強
今集有講過學狗仔
同越多高手交手
就越勁
做咩one師父唔再出原作版了?

可能因為自己又要畫靈能
又俾村田追重制稿
村田畫得太快

可能因為自己又要畫靈能
又俾村田追重制稿
村田畫得太快

One而家專注重製補完劇情更好
起碼將其他S級再補強,好似警犬俠、金屬球棒
不過驅動騎士仲係唔夠

可能因為自己又要畫靈能
又俾村田追重制稿
村田畫得太快

不過驅動騎士仲係唔夠

驅動騎士應該係FOR傑仔主線啦

可能因為自己又要畫靈能
又俾村田追重制稿
村田畫得太快

不過驅動騎士仲係唔夠

同金屬騎士玩機械人大戰
呢篇好睇過原著
村田畫功真係好撚勁
呢幾話餓狼d戰鬥場面真係好睇到痴線
分鏡清晰簡潔又唔拖泥帶水
近年真係好少有d咁爽既打鬥漫睇

可能因為自己又要畫靈能
又俾村田追重制稿
村田畫得太快

不過驅動騎士仲係唔夠

同金屬騎士玩機械人大戰

King到時
呢篇好睇過原著

好睇好撚多
原版覺得呢篇麻麻地
呢篇好睇過原著

好睇好撚多
原版覺得呢篇麻麻地

比邦古救左偷襲
真係寫得好好
餓狼真係好慘
明明每仗都好努力打
班英雄狗咁追佢削佢血

仲唔死真係cls

唔勁都講得出

人地話無睇原版呀

無睇原版又點

的確係用咩比既
唔用老師比 佢代表無限

打贏背心尊者 對球棒佔上風喎
最少S中

仲唔死真係cls

唔勁都講得出

人地話無睇原版呀

無睇原版又點

的確係用咩比既
唔用老師比 佢代表無限

打贏背心尊者 對球棒佔上風喎
最少S中

餓狼同球棒都係鎖血型,不過前者造酯較強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞