嗰班post五毛list嘅人先至係真五毛

24 回覆
16 Like 37 Dislike
其實一睇就明嗰果班post五毛list嘅人同list入面嘅五毛係喺到唱雙簧洗版

五毛呢樣野由有史已來已經存在,從來唔覺得有需要blacklist,我地唔係文革時期班農民,冇需要睇大字報認賊

如果你係真五毛或者假膠就算啦,但如果你係民主/港獨小鬥士又支持啲人post五毛list,你真係好應該諗下你咁容易比人煽動,究竟有冇資格講咩全民公投
論題五:香港前途唯一出路係準備支爆觸發獨立時機

支持
反對

https://lihkg.com/thread/456112/page/1
公投?投呢d呀?
乜都唔做全屋企捉下毛就等支爆就會有港獨
冇付出但係想有成果
個天趺落黎比你既

支持
反對

https://lihkg.com/thread/456112/page/1
公投?投呢d呀?
冇付出但係想有成果
個天趺落黎比你既

個邊個樓主算唔算係呢到嘅樓主所講
post五毛list嘅人同list入面嘅五毛係喺到唱雙簧洗版

如果連狗有做嘢,邊洗我地會員自發做?

我喺時事台整條五毛list以正視聽屌你老母連生你就搬去站務台,你咁搞咩意思啊?我屌你老母五毛「民國復興」bam完又復出又係咩意思啊?宜家五毛改名扮其他人講嘢,明顯係離間分化策略,連生你郁都唔郁下佢地!頂你個肺連生竟然殺忠良不殺奸臣!屌你老母仆街冚家鏟連生包庇五毛,助紂為虐!為虎作倀!天理不容!

我正大光明!做嘅所有嘢全部都係想杜絕五毛!你連狗兼成班濕鳩契弟管理員,竟然夠膽移走我地對抗五毛嘅post!反而民國復興,三色貓,JR嗰班五毛又唔ban走!助他人志氣滅自己威風!我話你聽死連狗你再咁搞落去連登只會步高登後塵比五毛完全攻陷!

支持
反對

公投?投呢d呀?
冇付出但係想有成果
個天趺落黎比你既

個邊個樓主算唔算係呢到嘅樓主所講
post五毛list嘅人同list入面嘅五毛係喺到唱雙簧洗版

係唔係我唔知
但我見到樓主提到"全民公投"
就諗起呢到

如果連狗有做嘢,邊洗我地會員自發做?

我喺時事台整條五毛list以正視聽屌你老母連生你就搬去站務台,你咁搞咩意思啊?我屌你老母五毛「民國復興」bam完又復出又係咩意思啊?宜家五毛改名扮其他人講嘢,明顯係離間分化策略,連生你郁都唔郁下佢地!頂你個肺連生竟然殺忠良不殺奸臣!屌你老母仆街冚家鏟連生包庇五毛,助紂為虐!為虎作倀!天理不容!

我正大光明!做嘅所有嘢全部都係想杜絕五毛!你連狗兼成班濕鳩契弟管理員,竟然夠膽移走我地對抗五毛嘅post!反而民國復興,三色貓,JR嗰班五毛又唔ban走!助他人志氣滅自己威風!我話你聽死連狗你再咁搞落去連登只會步高登後塵比五毛完全攻陷!

根本就證明唔到你地個list講果d人係5毛
正如樓主都認為post list既人先係5毛
根本定義唔到何謂5毛 唔計鍵國派既唔支持港獨/批評佢地=5毛呢個定義
連登從來冇規則話唔比人愛國愛黨,但就有潛規則唔比人洗版,洗版狗一邊洗版一邊大義凜然話連尼住唔bam五毛所以唯有洗版(義和團?),連尼住比人鬧得多,又見到一大堆真心膠支持佢地洗版,怕搞禍盤生意,就唔敢郁班洗版狗。最後成個時事台充滿一大堆五毛list,班五毛唔會因為咁減少,因為班五毛根本唔怕比人list,反而認真討論嘅會員忍受唔住堆洗版post唔上時事台。

問題:請問以上情況最on9嘅係邊班人呢?
連登從來冇規則話唔比人愛國愛黨,但就有潛規則唔比人洗版,洗版狗一邊洗版一邊大義凜然話連尼住唔bam五毛所以唯有洗版(義和團?),連尼住比人鬧得多,又見到一大堆真心膠支持佢地洗版,怕搞禍盤生意,就唔敢郁班洗版狗。最後成個時事台充滿一大堆五毛list,班五毛唔會因為咁減少,因為班五毛根本唔怕比人list,反而認真討論嘅會員忍受唔住堆洗版post唔上時事台。

cc 台原駐民
因為自己啲屎搞到人
其他台都有人見到list
之後要人地入嚟投訴原本整list嗰個
但原駐民冇諗過幫手收post金鋼棒個條友皮
靠呢班人鍵國真係死得

cc 台原駐民
因為自己啲屎搞到人

當初cc台縱容大字報list簽名檔 結果就種下惡果 搞到週圍啲人借捉毛之名黎貼list搞鳩其他台嘅人

cc 台原駐民
因為自己啲屎搞到人

當初cc台縱容大字報list簽名檔 結果就種下惡果 搞到週圍啲人借捉毛之名黎貼list搞鳩其他台嘅人

乜野捉毛本身就唔合理。真正五毛(我好懷疑係咪存在)唔會理你。人地係波台狗、假膠,你越「捉」佢地,佢地撚狗撚得越開心。
人如其名,食屎狗一隻
班五毛搞事你唔屌
你走去屌班捉毛
靠呢班人鍵國真係死得

咁靠曬你喇

cc 台原駐民
因為自己啲屎搞到人

乜野捉毛本身就唔合理。真正五毛(我好懷疑係咪存在)唔會理你。人地係波台狗、假膠,你越「捉」佢地,佢地撚狗撚得越開心。

你傻左呀?
佢地捉到d五毛要改名扮關愛座
咁叫唔會理?
樓主應係同班五毛係同黨黎﹐企圖用民主去擾亂視線
愛國愛黨無問題﹐反共反中都無問題﹐但而家d 五毛既問題係
有組織灌水﹐影響正常討論
言論導向﹐令人感覺五毛思想=主流思想
拉一派打一派﹐引發罵戰

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
拉一派打一派﹐引發罵戰

拉一派打一派﹐引發罵戰

比班on9推左上返黎 你地班CC台大佬專門推依D認為係5毛洗版既post
有腦既知邊撚個五毛啦
拉一派打一派﹐引發罵戰

比班on9推左上返黎 你地班CC台大佬專門推依D認為係5毛洗版既post
有腦既知邊撚個五毛啦

五毛於時事台站務台全面圍攻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞