點解班五毛咁着緊個五毛列表簽名?

97 回覆
118 Like 5 Dislike
樓上有條撚樣又hang機

發覺佢黎黎去去個兩三句

呀hunter哥唔應我點解唔貼
我直quote佢先夠膽答
之後又屈分身。
好勁!
嗰隻有語無言假膠黎

我淨係知你係縮頭烏龜敢做唔敢認

認乜鳩

金鋼棒

我嗰個係正方形黎。棒乜撚

喔,你而家又唔po?
驚左?

驚閪
呢道有人幫我po啦 等我可以得閒啲推下其他post

76快d po金鋼棒
同埋記得屈我有分身,thx
唔好失憶,你上面先講完我有分身

發覺佢黎黎去去個兩三句

之後又屈分身。
好勁!

條友同蔣狗一鳩樣
垃圾之流
嗰隻有語無言假膠黎

我淨係知你係縮頭烏龜敢做唔敢認

認乜鳩

金鋼棒

我嗰個係正方形黎。棒乜撚

喔,你而家又唔po?
驚左?

驚閪
呢道有人幫我po啦 等我可以得閒啲推下其他post

我個個係濕唔知乜+人瑞list黎
你個個list太廢廢時加落去
嗰隻有語無言假膠黎

你老母就假膠
人地post五毛表就話人假膠係咪代表你就係五毛
大大聲反5毛
但唔知自己阻到人,又唔認
唉。抗毛義士真係好西利呀!

Cc台精英答未
見呢個po有狗撚
咪潛呀屌你老母
純粹睇唔過眼
點樣講qr code就5毛?
支那寶有用qr code=qr code係支那野?
屌你老母張5毛list的確有部分肯定係5毛
但都有唔少係純粹同佢地立場唔同就要被放入list
係咪要連登剩得返一個立場一把聲音?
呢d就叫民主?咪拎住呢2隻字黎騎劫啦屌你老母
仲有 你地要開過個5毛集中分享區比你地自己人圍爐blk人冇所謂
呢排日撚日睇新聞po都無啦啦一大串金剛棒出黎洗
電腦版都還好 用app睇碌到手軟
唔好講話咩你唔想睇就blk左佢之類呢d狗屁
家下係提個問題出黎 你就叫我blk左佢當睇唔到?
你地logic同支那根本冇分別
學人出黎捉毛?咪撚笑死人啦

答未
嗰隻有語無言假膠黎

你老母就假膠
人地post五毛表就話人假膠係咪代表你就係五毛

我只係想為時事台出一分力
唔知點解佢要咁話我
俾人揭穿咗五毛身份
就要admin bam 人,好撚惡呀

人地話你五毛,有哂帖文為證
你就話人洗版,要admin bam
話完人洗版,就話人貼大字
話完人貼大字,就話人貼個人簽名

反毛人士,提醒讀者注意五毛保護中共的言論,又或是為保中共而作出轉移焦點的言論,讀者有自由自行判斷該人是否五毛

五毛人士,一心只求約束限制言論自由,無辦法從理論上說服人,就訴諸強權

學黎明話齋
「如果佢職業係特工,已經暴露咗身份,唔可以再做特工。」

五毛都一樣,暴露咗身份,發帖效力大減,就唔可以再搵食,所以呢場係佢地保飯碗之戰。

大家繼續努力反五毛

講事實都係五毛

發覺佢黎黎去去個兩三句

之後又屈分身。
好勁!

我更加懷疑佢有分身添 可能條友hi大咗漏咗口風
你地係咪仲未明…
你要做風紀屌五毛唔係問題
但唔好阻撚到我地普通會員
遲早全部人對你地反感
你地係咪仲未明…
遲早全部人對你地反感

所以咪咁多癲狗衝出黎囉
加上前兩日
你地係咪仲未明…
遲早全部人對你地反感

所以咪咁多癲狗衝出黎囉
加上前兩日

等咗900幾個reply啦 啲人靜晒
你地係咪仲未明…
遲早全部人對你地反感

所以咪咁多癲狗衝出黎囉
加上前兩日

等咗900幾個reply啦 啲人靜晒

講撚左幾次都唔撚明

膠化件事後大家咪得啖笑
Wfc😂
解釋唔到就開第二個帖黎推

點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉 https://lihkg.com/thread/455874/page/2?ref=ios
有冇諗過唔係下下有利益先會想反呢班捉毛狗
而係因為班捉毛狗太過on9我地先想撚呢班捉毛狗
其實係因為個金鋼棒阻到人囉
前幾日開post推左咁多頁
班友負皮又唔講下係咪支持金鋼棒捉毛
牙關仔仲好笑,話自己果個係正方形所以唔係金鋼棒
大字又唔阻既
睇完張list笑撚左😂🤣
我睇到嘅係一堆acc幫另一堆acc解圍

新面口 = 5毛呀嘛
你地大佬講過啦
早幾日有個post反金鋼棒已經講左。

新面口 = 5毛呀嘛
你地大佬講過啦
早幾日有個post反金鋼棒已經講左。

id後過佢地班大佬=生面口=五毛
解釋唔到就開第二個帖黎推

點解咁緊張條list?咪就係因為比人拎黎私怨用變白色恐怖囉 https://lihkg.com/thread/455874/page/2?ref=ios

條友問咗幾日 隻hunter都未答佢咪自己開post叫佢答囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞