外國吊詭讀心網站

173 回覆
10 Like 362 Dislike

垃圾game
係女朋友面前玩
出撚左性伴侶
佢而家嬲到仆街

衰鬼又幾準啵
抱住一個完全唔信嘅心態玩
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡
而且用左部好少用嘅手機(部機未search過吳亦凡/中國有嘻哈)

結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡
而且用左部好少用嘅手機(部機未search過吳亦凡/中國有嘻哈)

都唔知成班人咁驚訝做乜 明明係舊聞
個網全世界咁多人玩過,自然儲埋儲埋變成個好龐大嘅資料庫,全世界60億人,你估得你一個諗過吳亦凡咩
唔關你個搜尋紀錄事架
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡

你search過乜野個網鬼知咩
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡

個網全世界咁多人玩過,自然儲埋儲埋變成個好龐大嘅資料庫,全世界60億人,你估得你一個諗過吳亦凡咩
唔關你個搜尋紀錄事架

唔好咁大反應啦
呢個膠post派下膠唔好咩

有冇咁撚犀利屌你
一個post就引哂d中小學雞出黎
細個玩過一個網
係必定估中你心裡諗既數字(1-100)
有冇人玩過?

有印象有玩過
玩佐幾次都中佐
到而家都未知點解 求解答

數學原理only

有規律嫁

係咪叫你諗1至100是但一個數,跟住叫你將呢個數減走佢既數字加埋既總和(例如諗23就23-(2+3)=18)
然後搵返果個數字幅圖,佢會估到係乜圖果個

原理係因為任何一個數,減走佢既數字加埋既總和一定係9既倍數
如果仲搵得返個網,你會發現所有9既倍數果幅圖都係一樣
細個玩過一個網
係必定估中你心裡諗既數字(1-100)
有冇人玩過?

有印象有玩過
玩佐幾次都中佐
到而家都未知點解 求解答

數學原理only

有規律嫁

係咪叫你諗1至100是但一個數,跟住叫你將呢個數減走佢既數字加埋既總和(例如諗23就23-(2+3)=18)
然後搵返果個數字幅圖,佢會估到係乜圖果個

原理係因為任何一個數,減走佢既數字加埋既總和一定係9既倍數
如果仲搵得返個網,你會發現所有9既倍數果幅圖都係一樣

a=十位數
b=個位數

(10a+b)-(a+b)
=10a+b-a-b
=9a
=九嘅倍數
有幾神奇姐
我問你廿鳩幾條我都估到啦
唔通我又係精靈咩

中左
上面咪撚再post隻燈神game啦屌

講返正題得唔得
李雨揚估唔到
上面咪撚再post隻燈神game啦屌

講返正題得唔得

上面都話有條link吖
樓主乜柒都冇叫人點討論先
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡

唔關你個搜尋紀錄事架

我記得10幾年前已經玩過
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡

唔關你個搜尋紀錄事架

D垃圾韓國個腦裝屎
結果卻讓我大吃一驚

為左增加準確度
我開始前只諗吳亦凡

唔關你個搜尋紀錄事架

D垃圾韓個腦裝屎
akinator都未玩過,有冇咁多小學雞啊
不如講翻holy 3

Google睇左個都市傳說
好心寒
係咪真㗎?
點解個大陸網咁多人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞