一人一個你估佢唔撚到會食煙既藝人

345 回覆
1134 Like 35 Dislike
黃心美

係上環信德門口見到佢同助手落船
佢助手食左兩支佢都冇食喎

利申 冇聽過佢食 不過fd食好少可唔一齊食
台灣she有冇食?

大波琳?
條街都大把人食煙啦 明星食有幾出奇
伍家謙
雖然唔係新鮮事,但見佢平時又打籃球又運動⋯
其實做藝人本身就唔會係D咁循規蹈矩既人
係既話就正正常常讀書搵份寫字樓工
呢樣野都係藝人成功既特質, 因為你個人越有性格越有凌角, 先越突出
你個人咁乖好難俾到D咩與眾不同既野出黎

當然唔係話有性格就一定要食煙
但係唔意外囉
亦都當然食煙唔代表你幾有性格幾型(廢事俾人話我吹奏食煙既人)

好少人好有才華個人好CHARM但係完全冇不良嗜好(不止於煙)

btw見過Joey tang做完show喺後門揹住支結他點煙, 根撚型
D狗仔隊記者明明個個煙鏟但係又寫到D藝人食煙又幾咁傷天害理咁
dodo姐
食煙好出奇咩?

依家好多煙無焦油無尼古丁
電子煙幾乎同香薰無分別

利申 食住煙回post

屌你老母好撚威
入番你老母個閪到啦
廢物懶勁懶醒

梁朝偉同張國榮個張好型
人型真係做咩都型
黃心美

any source? 冇圖信唔落

煙剷黎

黃心美熟練煙民 搵啡陪
http://s.nextmedia.com/apple/a.php?i=20170530&sec_id=462&s=0&a=20037886

人地講反差大,連登就係好多柒頭皮懶係看透世事

反差大係因為你地無知
食煙好出奇咩?

依家好多煙無焦油無尼古丁
電子煙幾乎同香薰無分別

利申 食住煙回post

屌你老母好撚威
入番你老母個閪到啦
廢物懶勁懶醒

小朋友先會覺得食煙係罪大惡極

仲小學雞咩
食煙=壞人
好人一定唔食煙
黃心美

係上環信德門口見到佢同助手落船
佢助手食左兩支佢都冇食喎

利申 冇聽過佢食 不過fd食好少可唔一齊食

依個有哂相

梁朝偉同張國榮個張好型
人型真係做咩都型

FB見到段花樣年華拍左冇用既片
佢同張曼玉跳舞
型撚到
Angelababy

死開啦

知道事實後,死毒撚惱羞成怒

個隻係整容雞 唔係藝人
D狗仔隊記者明明個個煙鏟但係又寫到D藝人食煙又幾咁傷天害理咁

姐係食煙合理化?

人地講反差大,連登就係好多柒頭皮懶係看透世事

請問有咩反差

姐係食煙合理化?

食煙有幾唔合理

姐係食煙合理化?

食煙有幾唔合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞