[開箱文]怪獸級風冷Noctua NH D15S

86 回覆
9 Like 5 Dislike
一定噪到樓下都聽到風扇聲

212x好似嘈過d15s

要靜用呢個箱 , 幾乎無聲
http://www.corsair.com/en-eu/carbide-series-330r-titanium-edition-silent-mid-tower-case

H700i呢咁
樓豬喺邊買?jumbo?AM4扣具要再加錢買

深水埗間陽X 香港Noctua代理唔係要買咩? 我知cooler master 代理係會送AM4扣具
D15s 又一同志

係咪淨用一把扇都會有機會頂到ram

一係揀定用矮身ram 就一就囉,唔好用大塊散熱片果D !

高身ram

你唔覺個風扇高低唔係咁好咩
利伸 有強迫証

http://www.corsair.com/en-eu/carbide-series-330r-titanium-edition-silent-mid-tower-case

H700i呢咁

好似話呢類隔音棉其實冇咩用

H700i呢咁

好似話呢類隔音棉其實冇咩用

補link
https://youtu.be/7n624lbIcx8

高身ram

利伸 有強迫証

視覺上唔好

但溫度無咩影響
竟然有香港女仔識砌機

好想識返砌機女交流下

高身ram

利伸 有強迫証

視覺上唔好

但溫度無咩影響

冇機箱裸跑?

高身ram

利伸 有強迫証

視覺上唔好

但溫度無咩影響

冇機箱裸跑?

果陣未買箱

而家入左箱 d15變左d15s

高身ram

利伸 有強迫証

視覺上唔好

但溫度無咩影響

冇機箱裸跑?

果陣未買箱

而家入左箱 d15變左d15s

賺左把風扇
竟然有香港女仔識砌機

好想識返砌機女交流下

真係好少見有女仔識得搞電腦野
pmed
女朋友都識砌機嘢, 我都覺得好神奇
好多時啲硬件嘢/電腦問題佢都係自己解決先, 唔得先再搵我
list都識出俾人

btw 如果計唔頂ram r1 universal真係好正
lm

高身ram

非常欣賞女砌機
大家交流下
自爆左

屯官

高身ram

可唔可以一齊行黃金

高身ram

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞