新垣結衣(230)感覺就像在泡溫泉一樣 噢!我原來是在家啊!

1001 回覆
67 Like 6 Dislike
呢個世界已經無女性超越到結衣了,搵了好耐都搵唔到更好的
頭先聽了結衣唱小小戀歌又發現結衣唱好好聽

有無巴打知道邊度有得睇返結衣跳戀舞?
Youtube個版本好多閒雜人

有無巴打知道邊度有得睇返結衣跳戀舞?
Youtube個版本好多閒雜人

BD版入面隻戀舞
唔小心2刷左逃恥 咁就無左20幾粒鐘

2刷太少了
呢到D 痴線佬閒閒地都起碼5刷
聽講連百刷都有

明明估到之後係點 但都想刷 中毒太深

閒人召喚

同食甜品一樣
明明知道食下的甜度和口感
但都要再食

實栗太sweet啦

[black]三十二刷停左[/black]

做痴線佬係應該要去埋日本朝聖

勁靚 痴線

新人留意:

我係新垣結衣老公

新人留意:

我係新垣結衣老公

勁靚 痴線

佢係完美架
每次攰既時候一見到佢就醒神晒

勁靚 痴線

佢係完美架
每次攰既時候一見到佢就醒神晒

https://www.youtube.com/watch?v=OvPpt3ZTFnk
抱抱日留名
新人前排睇左果套日劇逃避乜乜乜
發現個女仔真係好可愛同純過蒸餾水
好奇走左去search個名
跟住好鍾意佢了
自從鍾意佢之後就冇左打 j既意慾了 果種咁純潔咁pure既女仔先係真正女神
幾咸濕都好 都會比結衣bb既氣質淨化 女神唔係用黎j 呢句說會終於體會到了

跟住好鍾意佢了
自從鍾意佢之後就冇左打 j既意慾了 果種咁純潔咁pure既女仔先係真正女神
幾咸濕都好 都會比結衣bb既氣質淨化 女神唔係用黎j 呢句說會終於體會到了

仲以為你講野菜
終於睇完侵最鍾意嗰兩個有份拍嗰套劇
跟住好鍾意佢了
咸濕都好 都會比結衣bb既氣質淨化 女神唔係用黎j 呢句說會終於體會到了

仲以為你講野菜

好似唔係第一次咁講

好似唔係第一次咁講

係 有人已經po過一次
結衣,好きだよ

結衣老公(我)同大家講早晨
結衣老公(我)同大家講早晨

地鐵站無左結衣個廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞