[突發]踢爆五毛特徵 防止各手足中伏(有參考例子)

102 回覆
71 Like 79 Dislike
睇黎五毛真係好驚
係咁狙擊我地cc台新大佬

咪屈啦on9 我同關愛ching同一陣線
@關愛

關清好清高的

關清好清高的

佢唔入黎幫拖 點搞牙
@關愛座hunter
我幫佢答
Nov 1 近期活躍五毛
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR
5法國佬巫斯義 6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊
9十卜ching 10D_wade 11優美開始 12阿古路
13Romanov 14返六日唔撚易 15民國復興16dewi
17侵b 18曼聯明叔 19bb chu 20小翁翁
21 A_milik 22 霍金轉身 23西谷 24嶄新之波多爾多
25何淦途 26老fool 27上條當麻 28_BoA
29巨乳人妻 30 Kathy Chan 31黎明卿 32摩兒迦娜
33馬馬度沙高 34達文西 35最強翼衛摸西先 36濕鳩liy-問鼎高峰

推一推先
push
好心佢地正正經經搵份工啦 24小時捉毛

你覺得佢捉毛無錢收?
如果無錢收都咁勤力一定係弱智
連狗你以為搬post可以解決到件事咩?
屈毛撚唔敢入

請正名真五毛
好心佢地正正經經搵份工啦 24小時捉毛

以前高登就用bot捉,佢就用人手捉
真五毛駁唔到
好多五毛
屈毛撚唔敢入

請正名真五毛

今次連正負皮大戰都輸了

好多五毛

文呢?
認清真五毛了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞