Oct近期被bam五毛:三色貓Redbaron曼徹斯特聯

18 回覆
10 Like 2 Dislike
強烈恥笑
好撚慘。又五毛又要食二手飯
玩我名玩得咁開心吖嗱on9五毛
樓主咁頻密狙擊五毛反而令我有小小懷疑
有機會係五毛臥底

啲五毛咁頻密狙擊反而令我有少少懷疑有機會係港獨臥底
笑還笑,你哋post 五毛list, 真係成支金剛棒咁。我明問題源頭唔係你哋,不過你哋真係要諗諗計。如果因為影響人哋正常討論而犯眾憎的話,只會影響你哋打五毛嘅行動

我知你哋有人試過縮字做size 1, 但縮完都仲係好金剛棒呢,考慮吓啦
笑還笑,你哋post 五毛list, 真係成支金剛棒咁。我明問題源頭唔係你哋,不過你哋真係要諗諗計。如果因為影響人哋正常討論而犯眾憎的話,只會影響你哋打五毛嘅行動

我知你哋有人試過縮字做size 1, 但縮完都仲係好金剛棒呢,考慮吓啦

呢個ok喇掛

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0#85163前Redbaron改名冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15民國復興 16dewi
17侵b
18曼聯明叔 19bb chu 20小翁翁
有機會係五毛臥底

不過我都係估下姐 總之大家小心 唔好比五毛混淆視聽

起完你底
原來redbaron冒認我你都覺得冇問題
仲幫住啲五毛維護佢地言論自由

呢個ok喇掛

個人簽名 ×按此隱藏
------------------------------------
Oct 31近期活躍五毛
0#85163前Redbaron改名冒認本人
1群龍共舞 2天才小釣手 3三色貓 4JR 5法國佬巫斯義
6吾系甘開心牙 7真律師何君堯 8蘇麗珊 9十卜ching
10D_wade 11優美開始 12阿古路 13Romanov
14返六日唔撚易 15民國復興 16dewi
17侵b
18曼聯明叔 19bb chu 20小翁翁

問心,個人感覺都仲係有少少長
連仔終於做翻樣岩既野

唔知連仔可唔可以做font size 0 ???
有機會係五毛臥底

佢係想做臭獨派個朵
樓主係真五毛

我發覺樓主幾乎24小時on
呢點好可疑 因為就算你真係熱心搞港獨都冇可能咁誇張 咁多時間
所以我懷疑24小時上網扮狙擊五毛係佢既工作
(如果我估錯 樓主唔好介意 因為唔係未試過)

成team輪ac用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞