有幾多人有用stockx買鞋???

41 回覆
0 Like 1 Dislike
唔少平過香港啲炒價
不過$40運費真係好貴
其實有冇得一次過買幾對
減運嚟香港個轉啲錢
用開GOAT 差唔多價位
用開GOAT 差唔多價位

有唔少鞋都好似stockx平啲
不過goat有埋二手賣
我有用
其實stockx幾好 有人check埋都係俾貴小小 好過去旺角
我有用
其實stockx幾好 有人check埋都係俾貴小小 好過去旺角

又齊
個價唔啱
又可以低少少睇有冇人放
可以用集運嘅 平少少囉
本地運都要1x USD
可以用集運嘅 平少少囉
本地運都要1x USD

真心運費有啲貴
唔知Black Friday 會唔會免運費
我想問買野個flow 係點

同問

同問

視乎你直接買定落標 總之match到個賣家就會送去俾人check check完ok嘅咪送去你個地址度

同問

視乎你直接買定落標 總之match到個賣家就會送去俾人check check完ok嘅咪送去你個地址度

賣家送去俾人點查嗰陣啲運費係我比定佢哋比

同問

你比
假就退返比你

同問

你比
假就退返比你(好似係)

同問

你比
假就退返比你(好似係)

冇話嘅 一次過俾曬成個flow嘅運費
直寄好笨7要收tax
明明hk係duty free port
我想問幾時先知拍賣得到
會email通知
想問stock ac個street 係填咩?填曬自己屋企個地址?定只係街名?
利申第一次用
跟收信個個嚟填實無錯
但佢話我個地址多過35個characters
想問stock ac個street 係填咩?填曬自己屋企個地址?定只係街名?
利申第一次用
跟收信個個嚟填實無錯

巴打 我同你情況一樣 完全搞唔掂
Email 問問stockx?
利申第一次用
跟收信個個嚟填實無錯

巴打 我同你情況一樣 完全搞唔掂
Email 問問stockx?

係唔係要用英文send過去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞