五毛冒認關愛座hunter證明佢有影響力

69 回覆
74 Like 6 Dislike
成班五毛接龍點名咁

其實你2個 同樣大字流 比人bam又第一個開post痛哭 個post開左40分鐘又咁岩40秒内quote埋上面

唔係坐隔離位真係無人信
鍵國撚又係只可以自己冒認人,唔比人冒認佢

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版
搶第一個回覆大字報再加埋2000fun式既個人簽名

唔講港獨就係五毛
似乎連狗要俾果幾位大字報屈毛做時事台台主
時事台以後出post都要問晒咁多位鍵國派屈毛

你地自己比人秒殺恥笑又話人開工

成班五毛接龍點名咁

其實你2個 同樣大字流 比人bam又第一個開post痛哭 個post開左40分鐘又咁岩40秒内quote埋上面

唔係坐隔離位真係無人信

工場同事
之前有人做改名做 "三色貓." 唔通建國派又好驚佢

樓豬潛左

成班五毛接龍點名咁

唔係坐隔離位真係無人信

同感
我話你知 咩叫影響力
你search下我個username
有幾條友抄我名
呢d咪叫影響力lor
之前有人做改名做 "三色貓." 唔通建國派又好驚佢

樓豬潛左

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版

唔講港獨就係五毛

上班班柒頭日日唱好支那,奶晒共都唔叫五毛?

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版

唔講港獨就係五毛

上面班柒頭日日唱好支那,奶晒共都唔叫五毛?
我話你知 咩叫影響力
你search下我個username
有幾條友抄我名
呢d咪叫影響力lor

集團式經營

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版

唔講港獨就係五毛

假膠五毛唔識分 你個腦係咪裝屎?
大家有眼見 判斷到自然識行動
洗唔洗下下教人做野
利申:清泉

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版

唔講港獨就係五毛

洗唔洗下下教人做野

你個腦就真係裝屎啦 乜撚都用假膠做擋箭牌,以前d假膠最多講下on9野玩下潮文而唔係幫班五毛宣傳

仲要話有影響力
笑撚死人咩
班鍵國撚咪淨係識洗版

唔講港獨就係五毛

洗唔洗下下教人做野

你個腦就真係裝屎啦 乜撚都用假膠做擋箭牌,以前d假膠最多講下on9野玩下潮文而唔係幫班五毛宣傳

我唔明宣傳左d咩?
大陸好野 支那強大?軍事ff?
小學生都唔信啦 最多覺得佢地煩
依家係多煩膠
你唔識分就真係裝屎 仲要裝狗屎
原來我咁有影響力

班鍵國撚柒到喊
原來我咁有影響力

班鍵國撚柒到喊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞