蘋果巴絲 有無試過通話失敗?

18 回覆
0 Like 0 Dislike
有無人試過打電話彈通話失敗
係打比其他人都得 但打比某一個人就直接彈失敗
點解會咁既?
有無人試過打電話彈通話失敗
係打比其他人都得 但打比某一個人就直接彈失敗
點解會咁既?

對方cut線?
有,但係係收線之後彈通話失敗
一禁制就彈呢個 佢無收過我線嫁 但佢打比我無問題
老柯
💖?
重點錯哂

有試過,通常係個Phone App 有glitch , kill App 重開就得

有試過,通常係個Phone App 有glitch , kill App 重開就得

無呢個app呀

無呢個app呀

有啊
通話時間一長就經常性call failure

一直都以為係垃圾CSL問題
有 每次打之前㩒 *#31# 就冇事
btw 我懷疑壞底板 trade咗了
但我係打比其他人都無問題 靜係一個人先唔得
又無封佢 因乜解救會咁呢

會唔會人地打左空號Code?**21*999999#果啲

只係打比果個人先有問題,會唔會其實真係佢收唔到所以先失敗呢?

只係打比果個人先有問題,會唔會其實真係佢收唔到所以先失敗呢?

用其他號碼打比佢得唔得?唔得佢咪Set左野囉
因為block左你number
咁但係點解果個會打到比我既?
屋企人試過互相打得通 但聽唔到對方講嘢 過幾秒就call failure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞