有冇巴打渣緊GLC/GLE Coupe?

38 回覆
2 Like 1 Dislike
渣緊 依家反而想換7人車多d
點知個價插水咁

巴打渣邊款?
點解要換七人車

gle450 老實講好後悔

點解
glc內飾好過一開頭d gle好多

但用料隔音好d呀?
我揸緊gle無投訴喎
唯一泊車搵街位難d

你係15年後?
我15果批真係麻麻 個中控台差glc好遠
又無得揀配置 一開頭硬食佢果d車 怪自己心急
渣緊 依家反而想換7人車多d
點知個價插水咁

巴打渣邊款?
點解要換七人車

gle450 老實講好後悔

點解

自己心急買頭批交d車
無得揀咁濟 食最貴果d 好多功能配件都未必用得到

但用料隔音好d呀?
我揸緊gle無投訴喎
唯一泊車搵街位難d

你係15年後?

16呀
加加埋埋過百其實有d唔抵
早知加多少少出cayenne
品牌都贏半級

但用料隔音好d呀?
我揸緊gle無投訴喎
唯一泊車搵街位難d

你係15年後?

16呀
品牌都贏半級

我覺得 GLE coupe 好睇過cayenne
無買錯
下架先轉cayenne 佢都岩岩轉款

但用料隔音好d呀?
我揸緊gle無投訴喎
唯一泊車搵街位難d

你係15年後?

16呀
品牌都贏半級

加完成126
我都係cayenne轉過去
之前想要GLE43 AMG coupe
show room睇完個中控最後落訂Macan GTS

細一個size喎

有無加option?
要等幾耐?

唔鍾意個number pad?
仲等緊部GLE63 coupe
屌,好撚羨慕你地
Coupe版SUV真係好撚靚

其實點解coupé會有4隻門?
屌,好撚羨慕你地
Coupe版SUV真係好撚靚

其實點解coupé會有4隻門?

coupe係指個車型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞