黏土人同好區1 狂賀LIHKG成立

786 回覆
21 Like 0 Dislike
之前未玩過黏土人,唔知要訂貨,結果上星期出去信和,d雷姆已經賣哂
岩岩c3見到有擺出黎,諗住有得買,但點知唔係list 上既冇得買

c3 我見animate動漫世界有喎
5舊

頂我見賣gd子個邊冇得賣就走左
不過一入去個陣掃雷姆周邊同福袋都掃到身上五舊都冇

有咩雷姆周邊賣

主要係木棉花個邊買左襟章,帶同福袋
本身想買埋puzzle ,但砌完冇位放,所以最後放棄
角川都好似有野賣,但條隊長到唔想排,等星期日再去

角川真係年年都排死人

但入到去都冇乜野想買

唔明角川有咩好排
有無人有多隻600 saber放比我
Harley Quinn

5舊

有咩雷姆周邊賣

角川真係年年都排死人

但入到去都冇乜野想買

唔明角川有咩好排

可能因為今年角川有呢堆雷姆精品賣
我排到去counter 千本櫻初音已經賣晒

仲有冇得訂雪初音

一早無啦
明天請早

如果好似今日咁
想訂雪初音6點好去排隊

排撚左三個鐘 咩都無買

精英正仆街

屌 今年多左成倍人排
同埋精英做得一年柒過一年 明明貨又唔多又放人排 就無貨出聲得唔撚得 要人check facebook/問d staff
我連圍巾都無拎就走撚左

其實佢地有嗌到賣晒d乜架

有人排得前冇saber lily屌到仆街
我排到去counter 千本櫻初音已經賣晒

仲有冇得訂雪初音

一早無啦
明天請早

如果好似今日咁
想訂雪初音6點好去排隊

排撚左三個鐘 咩都無買

精英正仆街

屌 今年多左成倍人排
同埋精英做得一年柒過一年 明明貨又唔多又放人排 就無貨出聲得唔撚得 要人check facebook/問d staff
我連圍巾都無拎就走撚左

其實佢地有嗌到賣晒d乜架

有人排得前冇saber lily屌到仆街

saber lily 嗰d fb 一早出po話賣曬
之後先有人講 起馬遲左半個鐘先知 一係就係我聽唔到
不過都係嗰句 精英我屌你老母

5舊

有咩雷姆周邊賣

角川真係年年都排死人

但入到去都冇乜野想買

唔明角川有咩好排

可能因為今年角川有呢堆雷姆精品賣

邊到仲有美好世界,智障女神黏土人賣
屌,買唔到龍獅初音同雪初音啊 求問邊仲有可能有
Btw新手留名
屌,買唔到龍獅初音同雪初音啊 求問邊到仲有可能有
Btw新手留名

老秋 路過幫你望望
花嫁のれん

琴日見到真身

老秋 路過幫你望望

智障女神要萬二
仆街變左3月嘅
仆街變左3月嘅

坐左幾耐

老秋 路過幫你望望

唔該

老秋 路過幫你望望

智障女神要萬二

又炒
今日放工去都仲趕到尾班車訂到隻雪初音

死貨預定

唔撚係啊屌 琴日排撚左三個鐘訂都無得訂

唔撚係啊屌 琴日排撚左三個鐘訂都無得訂

Agger 公平咩
但係gd 子幾時再出
但係gd 子幾時再出

慢貨7月
官網下星期開訂,但街鋪都有唔少開訂兼爆quota
但係gd 子幾時再出

慢貨7月
官網下星期開訂,但街鋪都有唔少開緊訂兼爆quota

仲有下禮拜wf,又有唔少鋪會係日本帶一批快貨番黎
比得起錢就有得玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞