[有SEED, 齊加速] 寵物小精靈 唔齊嘅粵語合集

643 回覆
48 Like 4 Dislike
無印 38.2GB
超世代 24.6GB
DP(鑽石珍珠) 49.3GB
黑歷史 24.1GB
=136.2GB
XYZ未搵到 好似係

合集由天上天下唯我毒磚巴打提供 多謝佢is ok

唔該大家DOWN完之後 繼續做SEED SHARE埋其他人 唔好做仆街仔呀
ps: 自動BLOCK迅雷/離線下載/果D咩p2p player 相關人士請自行上一頁

自己揀DOWN邊個版本啦
唔該大家開番上傳功能 開心SHARE

如果大家都仲見到有迅雷/離線下載/p2p player連入黎
請手動BAN左佢

block迅雷/p2p player方法

utorrent
係utorrent folder開一個叫ipfilter.dat既檔案
用notepad/txt editor開左個檔
開utorrent禁peer
係個LIST到untick個解析IP
再揀晒純數字/帶有Xunlei或Xfplayer etc既client
RIGHT CLICK>>>複製已選擇的主機
PASTE去ipfilter.dat
然後SAVE
再轉番去utorrent 係PEER LIST到
right click重新載入IPFilter

qBittorrent
已經預設有ban ip功能,係Peers widget right click 條友就BAN到了
或者用下面POST果個修改版 等佢自動ban
https://lihkg.com/thread/155449/page/1

block離線下載

qBittorrent
Tool>Options>Connection>Enable IP Filtering>放番個dat檔路徑落去>Apply

其他client 請自行搵方法block晒下面堆/24

58.220.12.0/24
61.147.89.0/24
182.118.17.0/24
123.162.190.0/24
106.46.132.0/24
61.158.132.0/24
14.215.1.0/24
117.67.43.0/24

離線下載通常好似圖中果堆transmission咁用開Port 65xxx

如果仲有既話,自己手動block埋佢
我見到既話都會盡快更新番上面個blacklist

一陣返屋企先down

初代無印應該係VCD
好似係

初代無印應該係VCD
好似係

就係咁啦喵
唔該晒

返公司seed 吓先
幫手推下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞