[NINTENDO]動物之森:Pocket Camp手機版 11月尾推出

312 回覆
8 Like 3 Dislike
日ser留名
留名
ID : 23336073918
之前down定咗但an機要更新先玩到
點搞
02535777556 求kudos
之前down定咗但an機要更新先玩到
點搞

開過新嘅Google acc
第一次入Google play嘅時候開vpn
或者Google下有冇新嘅ver.1.0.0 apk
qoo因為任記要求落左架
朝早見到出左, 用流動數據都要down
btw 留名
招frd子
痴撚線,截至今日日本app store 2x萬個app 評價
痴撚線,截至今日日本app store 2x萬個app 評價

我尋晚DL見到咁多評價,心諗呢隻係咪新GAME黎

真gamer威力
啱啱開始玩

有無人可以幫我開quarry
岩岩down左 有冇教學
NDS版都未玩過

真gamer威力

我覺得係大家都好渴求打破手遊=轉蛋嘅局面 (不過未開始認真玩呢隻, 應該唔洗重課掛?)

真gamer威力

我覺得係大家都好渴求打破手遊=轉蛋嘅局面 (不過未開始認真玩呢隻, 應該唔洗重課掛?)

打後個D設施起好耐,可課券
採集個度都有D課金位既

仲可以用咩方法dl
新手求朋友

仲可以用咩方法dl

https://www.sendspace.com/file/aex0vq

搵到apk
招fd子

感覺上隻game好多本身3DS版元素都冇左
有啲悶 連釣魚都只係為左做任送野,冇左計size唔知釣黎做乜
唔係有中文版咩,未見到有得down
求FRD子:
9402 2077 841
成日8020809 communication error
唔係有中文版咩,未見到有得down

冇見過 官網都唔見有HK option
任天堂在官方網站宣佈本作將會在 2017 年 11 月 22 日於日本、美國、歐洲、新加坡、泰國等共 41 個市場正式推出《動物之森:口袋營地》,但中文市場包括台灣、香港就並非在首發之列。
任天堂在官方網站宣佈本作將會在 2017 年 11 月 22 日於日本、美國、歐洲、新加坡、泰國等共 41 個市場正式推出《動物之森:口袋營地》,但中文市場包括台灣、香港就並非在首發之列。

其實如果要開港台版,佢地要將成隻game由頭譯一次做繁中
啲動物名都諗死佢地喇
唔首發好正常
你打香港市場得英文都OK,但台灣人英文差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞