小米手環 3 將登場!NFC新功能、定價曝光!

40 回覆
9 Like 27 Dislike
見到香港好多人用 小米手環. 每日都見到
又話唔用小米產品
又話唔用小米產品

連登仔話唔用啫
勁多阿叔用,不了
又話唔用小米產品

連登仔話唔用啫

勁好用
我都有用

仲諗住買多隻俾老婆
人地華為榮耀手環3早就有NFC了,小米慢人一百步
要nfc可以做乜?
有用咩?

拎黎俾錢?呢啲嘢就真係唔想bypass 大陸產品
用緊小米手環2
佢所有功能都好準,包括跟步心跑率,跑步公里,同分析咁
睡眠質素勁準,知你幾時入睡
電池真喺用到一個月到
如果唔喺大陸野,真喺贏哂
所有功能齊備先200元

利申,有個句講個句

實有人話你係打手
又話唔用小米產品

連登仔話唔用啫

連登仔上網時話唔用姐
用緊小米手環2
電池真喺用到一個月到
所有功能齊備先200元

利申,有個句講個句

實有人話你係打手

咁佢的確講出事實
用緊小米手環2
電池真喺用到一個月到
所有功能齊備先200元

利申,有個句講個句

實有人話你係打手

咁佢的確講出事實

200蚊咁多功能,喺驚你啲資粒比人岀賣姐
樂心(lifesense)手環/手錶原來出咗國際版
support WhatsApp,可以連Google fit同Apple health
要nfc可以做乜?
有用咩?

拎黎俾錢?呢啲嘢就真係唔想bypass 大陸產品

唔想bypass?
support WhatsApp,可以連Google fit同Apple health

有無link?

有無link?

http://www.synnex.com.hk/Article/ArticleDetail.aspx?articleno=1194&type=L
http://www.lifesense.com/html/band2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞