[開定先] mario obsessy 偷跑報價區

805 回覆
24 Like 2 Dislike
免防大家蝕比炒狗
相信差唔多都會偷跑
整套的同捆版,價格37,980日圓(約$2,660港元)
game 大約429港元
有消息就大家分享下
正日本身係幾號出?
正日本身係幾號出?

會有特典禮物係passport 套
買之前要睇下個價錢包唔包埋
Yen 價係幾錢?
見有店話會聽日出
大家係香港經常出現遊戲偷跑情況,雖然日本亦有偷跑情況發生,但係相比起香港情況就大大不同,由於日本重視契約精神,若果偷跑就被當作係毀約,所以日本偷跑係屬於犯法,只有極少偷跑,因為俾遊戲商知道會因毀約而被斷貨,除非你識人或係遊戲店工作就較容易買偷跑,所以係日本買偷跑係好鬼鼠既事,如果有d偷跑店俾人踢爆左會執笠~所以有偷跑既店通常係無賣廣告,或者只係將隻遊戲放係最角落,又或者只放係櫃檯後面,好偷偷摸摸~唔似香港咁大搖大把~而且價錢仲特別貴,就算係網上搵偷跑店都極難,而且偷跑店全部都好偏遠既地方,通常市中心大部份都買唔到~偷跑既地方全部都係小型遊戲店舖為左同鄰近對手店舖競爭而偷跑~目的當然係賺最快既錢~所以係日本買偷跑game係極難~但有可能~因為基本上遊戲商係早2-3日已經派貨,佢地只係將貨放到發售日至拎出黎發售。
留名先
有貨未?
LM
超期待!
留名
留名
lm
我訂左399蚊,唔知包唔包套
留名
Lm
gameman講左唔會偷跑

貨就已經到晒既啦,唔係點會有鋪放到game比自己友玩,而且本來就算有得偷都比班人又串又直播,玩串晒唔比偷

貨就已經到晒既啦,唔係點會有鋪放到game比自己友玩,而且本來就算有得偷都比班人又串又直播,玩串晒唔比偷

最賤既係直播個條友玩完仲要串無得玩既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞