覺唔覺得連登班講故佬好煩?admin唔該入一入

148 回覆
151 Like 59 Dislike
之前高登又好,連登又好
班「作家」標題又唔講明係故事/小說
又唔加引號上去
Click左入去就成千幾二千字
例如咩野 只要影相就知道你嘅未來/做左護士十年,講下醫院有咩唔尋常
我係吹水台睇到個標題以後真係前者係算命post 後者係你問我答嘅post
點撚入左去真係好大落差
真係好煩,block極又block唔曬
對唔住
對唔住

你真係冇改錯名 正宗nazi 你block咗自己算啦

唔係淨係我一個咁諗
之前hkg+已經有巴打同我有一樣嘅想法
覺,不知所謂
agger
一心諗住討論,入到去仲要唔知入咗講故台,人都癲
Clickbait
個問題由舊登開始已經有
仲有啲特登係前面加[突發]

唔係淨係我一個咁諗
之前hkg+已經有巴打同我有一樣嘅想法

前排先有post講完 入面個個都屌哂鬼

好心你講故就開個正正經經既topic啦

而家搞到我次次入post都要用3d touch睇左先
吊係啦
影響到你乜撚
啲人憎袁生好大因素都係因為成日畀佢topic呃咗入去睇
好老實,你篇文真係吸引到人加返「原創」或者「小說」呢啲keywords上去都一定會有人睇,洗乜用埋呢啲手段影響其他人閱讀觀感

啲所謂嘅故睇頭幾隻字已經錯字百出都唔想再提

我都有同感
成日以為有啲有趣野,入到去先發現係垃圾故
寫故唔係問題,你係前面括鳩住係故,咁唔想睇既咪唔入
你而家搞到好多人有錯誤理解,呃鳩左部份人
以前所有post喺吹水台咪又係咁

上圖無問題
有問題係下面呢啲

上圖無問題
有問題係下面呢啲

冇人拿住支槍叫你去看
以前所有post喺吹水台咪又係咁

以前班講故佬會刻制啲
而家咩Q都呃鳩您入去先

上圖無問題
有問題係下面呢啲

冇人拿住支槍叫你去看

到底份人有幾無賴先講得出呢番說話

上圖無問題
有問題係下面呢啲

冇人拿住支槍叫你去看

健身狗,地產佬,傳銷一樣無人拎住支槍要你買
你咪撚投訴呀笨

完全唔想睇
你寫故冇問題,但唔該唔好做標題黨引班唔想睇你鳩up嘅人入啦
好嘔心
Agger
一心想討論又比佢呃左入去
有時仲要連續禁幾個post都係咁 真係會燥
Btw每次中完伏都會filter左個topic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞