[垃圾人]有無人覺得自己好廢?

86 回覆
91 Like 0 Dislike
冇人夠我廢 28歲搵14k
又肥 又柒
咩都冇興趣 成條垃圾廢柴咁

30歲 搵12K
其他同你一樣

我覺得錢唔係最重要
做人最緊要有目標 有團火
日日都努力開心生活

Exact7ly呀

生活都唔夠 仲有咩火

慾火

慾火都冇埋唔
好post
你地1X歲仲有大把日子
我26歲 , 邊個會想識我

咁岩我都26歲
hi 同類

莫講話溝女
唔俾女仔仇視已經要還神

咩工都做唔長
俾老細同事針對

打算老豆老母香晒就去自殺

點做到

英文好廢呀
第一個試已經踩界(唔合格)
唉 我有d反覆 中學好頹 會考好撚廢 慢慢開始醒覺 但都讀左兩次high dip先上到個top up 啱啱grad又沉過 好似冇左個目標咁 為左要拎張紙足足強逼性地改變自己4年 覺得時間過得好快好似浪費左好多時間咁 成日feel guilty對住老豆老母 又想女朋友同我分手 覺得俾唔到將來佢 相反細佬就好叻 讀緊hku master

我依家希望自己可以重拾自信 搵份好工 儲多個錢有需要就遲d讀個master再洗底 條路好似好難行 好灰
唉 我有d反覆 中學好頹 會考好撚廢 慢慢開始醒覺 但都讀左兩次high dip先上到個top up 啱啱grad又沉過 好似冇左個目標咁 為左要拎張紙足足強逼性地改變自己4年 覺得時間過得好快好似浪費左好多時間咁 成日feel guilty對住老豆老母 又想女朋友同我分手 覺得俾唔到將來佢 相反細佬就好叻 讀緊hku master

我依家希望自己可以重拾自信 搵份好工 儲多個錢有需要就遲d讀個master再洗底 條路好似好難行 好灰

頹廢之路不孤單呀巴打
你舊制 今年幾大?
我中學都頹左6年
畢業太廢讀多年19書
再返一年ft其實得7個月
今年再讀番asshole year1
想讀番書但無乜動力咁好廢唉屌
你兩年HD前後4年再加一年top up?
Top up唔係好知一定兩年
加油啦唉
女朋友呢d一係爆seed比好將來佢
始終女仔青春好寶貴
一係就真係咪哂人時間
唔係話想教人教妻但香港好現實唉
自己咩都唔珍惜
咩都斷關
想死
人愈大,愈發現原來自己真係好廢
唉..
當自己愈係重視一段關係
就會付出得好多好深厚嘅感情
係極端到為人諗
而唔會為自己諗個種On9
當就完場時
自己往往係傷得最深個個

每一次都係對方活得比我開心咁
伴侶又好朋友又好巴絲都好
有時會覺得好攰唔知點去處理呢d關係
昔日嘅呢d關係好多都斷哂
開始唔想再信人再投入感情咁
好撚驚又再一次泥足深陷信錯人
利申:依家單身狗一名
暫時唔想唔再亦無諗追求有另一半
隨緣因爲覺得做人真係好攰

唔想再為人諗呀真係
好撚驚再一次心碎
以前就係信錯完一次又一次
好撚想重刷做個仆街狠心jj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞