[推到完場] 9:30 侏羅紀公園

199 回覆
5 Like 3 Dislike
去救人開開篷吉普車
廚房速龍追經典
好撚假隻暴龍

睇嚟巴打見過眞嘢

套野十幾廿年前咁都叫假

成廿年都好似有

我細個D第一次睇時, 覺得好真呢... 認真的.....

果時個個都覺得恐龍就係侏羅記咁嘅樣,你見之後好多戲同game d恐龍樣都係咁上下,但其實套戲都有講到恐龍有可能好似鳥類咁

當時真係好震撼, 好似之後先興恐龍, 周圍有恐龍展(包括科學館同海洋公園)... 好多戲都引用返侏羅記....好似TOY STORY....甚至國產零零柒

d動物撚屌套戲話d龍應該有毛同埋d顏色又點點點唔同

無人知gei 野都好嘈....另外套戲用左當年好多新概念....包括咩叫侏羅記,
咩叫DNA, 點"複制", D 動物又點變性去繁植...

真係好劃時代
唔知侏羅紀世界下集會唔會出識講野既恐龍??
隻瓜有冇玄機
特登比個特寫佢

套野十幾廿年前咁都叫假

成廿年都好似有

果時個個都覺得恐龍就係侏羅記咁嘅樣,你見之後好多戲同game d恐龍樣都係咁上下,但其實套戲都有講到恐龍有可能好似鳥類咁

當時真係好震撼, 好似之後先興恐龍, 周圍有恐龍展(包括科學館同海洋公園)... 好多戲都引用返侏羅記....好似TOY STORY....甚至國產零零柒

無人知gei 野都好嘈....另外套戲用左當年好多新概念....包括咩叫侏羅記,

真係好劃時代

又唔見班人挑戰鬼片啲鬼唔係咁 睇戲講氣氛講睇得開唔開心啫 班人揾嚟講係多餘
其實呀伯唔係一般廢老
做乜個個反佢
Go away! 條女眞係要驗智商
條女好撚煩 快d死啦

細個睇都覺佢蠢......唯一勁係之後識用電腦.....

細個睇都覺佢蠢......唯一勁係之後識用電腦.....

頭先照田雞已經on9

套野十幾廿年前咁都叫假

成廿年都好似有

真係好劃時代

又唔見班人挑戰鬼片啲鬼唔係咁 睇戲講氣氛講睇得開唔開心啫 班人揾嚟講係多餘

其實冇乜嘢,有嘢拗可以增進知識,好事。同埋個小說個作者都有料,本身係醫生嚟。
隻噴毒龍仔點上車

其實隻暴龍都冇可能走到出嚟,因為電網之後係崖邊
有樣野我諗極都諗唔明
個女仔同男主遊繩落去同埋男仔連人帶車跌落去嗰到係咪暴龍籠入面?
如果係點解會突然間高咗咁多?之前明明同遊覽車嗰邊係一樣高度㗎
原來Motherfucker 都有份
有樣野我諗極都諗唔明
個女仔同男主遊繩落去同埋男仔連人帶車跌落去嗰到係咪暴龍籠入面?
如果係點解會突然間高咗咁多?之前明明同遊覽車嗰邊係一樣高度㗎

可能係網後一邊高一邊低o掛..
有樣野我諗極都諗唔明

呢度扮電搞笑
明明嗰兩個細路可以穿過個電網窿
timberland植入式廣告
咁電都唔死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞