【香港之光】而家直播緊香港Rainbow Six隊出戰悉尼

60 回覆
65 Like 6 Dislike
Sorry guys

Cls, there's no reason for you to sorry
take the support gladly, and do what you will do

btw如果各位唔知,呢個就係出戰悉尼嘅香港隊uM中嘅主將,同時都係隊長 - Oba

諗唔到咩說話講
不過真係勁
Sorry guys

Cls, there's no reason for you to sorry
take the support gladly, and do what you will do

btw如果各位唔知,呢個就係出戰悉尼嘅香港隊uM中嘅主將,同時都係隊長 - Oba

諗唔到咩說話講
不過真係勁

如果我狀態好d,今日有機會贏
Sorry guys

諗唔到咩說話講
不過真係勁

唔識講大道理
不過你地比一般人都走得前 起碼叫成功
所以唔好自責 依加失敗一定會沉重d
最緊要快d醒 繼續行你地既路
Sorry guys

諗唔到咩說話講
不過真係勁

雖然韓仔係勁,但你地都打得好好
希望你地唔好放棄
利申:睇曬全程,領事管果場睇到好緊張
香港隊贏果場睇唔到
香港隊贏果場睇唔到

一定有Replay
香港隊贏果場睇唔到

一定有Replay

廁所射正門
支持

身邊有fd好多年前代表 香港出賽
LM
支持 自己都有玩R6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞