admin bam濕鳩塞鷗唔bam三色貓46644既原因係乜?

47 回覆
39 Like 2 Dislike
admin可唔可以解釋
1bam人標準?
2審查機制?
呢兩個禮拜係咁cap圖屈我有性病
與時事台冇關
又妨礙討論
唔通唔bam三色貓屈我性病就係言論自由
濕鳩塞鷗提醒各位有五毛就係洗版?
三色貓洗版紀錄
0805 12/10/2017又洗重覆既野

2000 11/10/2017

0738 11/8/2017
又重複post嗰段野洗版

三色貓又重覆post呢段野搞事07:25 11/10/2017

多到cap都要cap幾十次
一日喺時事台開10個8個無關時事既膠post

全部post都同時事冇關
一日可以開幾個洗版

更多紀錄

全部post都同時事冇關
一日可以開幾個洗版

五毛三色貓46644狂開曹星如膠post引罵戰

喺時事台狂開同時事冇關膠post洗版

三色貓屈我有性病既言論與時事台完全冇關
但就係咁出現喺我post
推到三色貓仆街
Hahahaha
你唔戴套叫雞,重要屌賓賓,你有性病絕對係合理懷疑,點解係老屈啊

邊張圖話我有叫雞呀on9青頭五毛
重有啊,你唔好成日煩住admin同大家,係咁開post針住我洗版,開一個就夠啦

驚呀?關你撚事
重有啊,你唔好成日煩住admin同大家,係咁開post針住我洗版,開一個就夠啦

驚呀?關你撚事

驚咩 開台之時已大把人想做死我 洗驚你咩,只係你煩緊大家咋,廢柴

黎黎去去咪又係得你班五毛覺得我煩
我最鍾意打爛五毛飯碗

驚呀?關你撚事

驚咩 開台之時已大把人想做死我 洗驚你咩,只係你煩緊大家咋,廢柴

黎黎去去咪又係得你班五毛覺得我煩
我最鍾意打爛五毛飯碗

其實係屌親樓主煩嘅人都會比佢放晒入五毛list,理由係:
【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明

https://lihkg.com/thread/442843/page/1
多謝巴打支持
三色貓成個洪狗咁煩
歡迎濕鳩兄歸位
多謝巴打支持

歡迎濕鳩兄歸位

yo
【枕戈待旦】有關被連狗封鎖禁言之嚴正聲明

https://lihkg.com/thread/442843/page/1

屌你老母臭化閪,咁撚唔滿意咪去膠登囉,果度有投石踢會員,屌你老母咪撚阻止大家啦,連囝刪佢ac啦

解釋啦屌你老味
2120 22/10/2017
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞