[A/I] Fate/Grand Order 🇯🇵 [282] 就到萬聖節

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我需要更強 更大殺傷力 更有效率既部隊

想知係邊位巴打

想問下巴打俾度刷絆快

打咩關都放後排, 我冇特登刷

我成個1.5.3都擺佢呢家先差唔多絆9
52 1753 0961 3557

打多一兩場gvs入
我需要更強 更大殺傷力 更有效率既部隊

駕駛員比機體重要
でもね、……先日、今回の『空の境界』20周年記念版の校閲作業を通じて、『空の境界』の文庫版に誤植が2点ほどあったことが判明したんです。この10年間の長きにわたって見過ごされてきた誤植、次回の重版から訂正の予定です。本当にすみません!

痴線
神父都唔撚用4星,留黎把撚咩...

當gag講下咪算lor
茶茶 泳莫 騎凜 槍奶光呢d我都成日用架

野可以亂撚咁食
話唔可以亂撚咁講
比人cap圖講一世的

佢改左名,點解最近唔見佢

無改名呀,早2日都見到佢上水

係咩,可能最近我上得少
隻柳生
為左針對梅林孔明可以去到幾盡

強化解除係搞晒所有野囉

梅孔變垃圾,靠小黑同二家姐頂硬上

其實用番藍咭隊就輕鬆訓住過, 個2條血根本係直接秒
放個定身之後上BUFF連放2次寶具就已經打左佢2條血,
第三條血等NP電池CD完就收得佢皮

我成個1.5.3都擺佢呢家先差唔多絆9[/quote]
除左高難度關基本上都淨係用絆禮梅林fd
我自己本身冇絆禮
4星絆易升過5星咁多打打下就滿
隻柳生

強化解除係搞晒所有野囉

唔係弱體無效咩?
唔記得sw本體要更新
隻柳生

強化解除係搞晒所有野囉

唔係弱體無效咩?

第一條血好似無
隻柳生

強化解除係搞晒所有野囉

唔係弱體無效咩?

第一條血好似無

CHECK番又係由一開始就除弱體, 不過我隻弓第2TURN依然係齊BUFF,
佢打隻弓未S/L到佢一次都唔打隻弓囉
唔記得裝心眼

想知係邊位巴打

想問下巴打俾度刷絆快

我成個1.5.3都擺佢呢家先差唔多絆9

你係咪尼6祭刷得5夠勤力啊?
https://tieba.baidu.com/p/5380795893?pn=1

解包已經有綠卡集星同一個不知名(被動)效果
其實有冇講點解黑A寶具ulimited lost worj
其實有冇講點解黑A寶具ulimited lost work think#lme
隻柳生

強化解除係搞晒所有野囉

唔係弱體無效咩?

第一條血好似無

CHECK番又係由一開始就除弱體, 不過我隻弓第2TURN依然係齊BUFF,
佢打隻弓未S/L到佢一次都唔打隻弓囉

懶, 用二家姐視姦佢
https://tieba.baidu.com/p/5380795893?pn=1

第2排第3個被動
可能魔女審判某d沙煩會有debuff

第2排第3個被動
可能魔女審判某d沙煩會有debuff

滑奸奶 綠卡集星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞