19歲少女遭79歲老翁梯間強姦 老色魔祥華邨落網

173 回覆
11 Like 218 Dislike
唔夠個80老野大力?

驚反抗太大力,反而整傷/整死個阿伯
結果反而自己俾人告
廢老
比79歲老野屌過
邊個娶依件臭西真係垃圾

Bin 祝早日仆街死

Bin 祝早日仆街死

你祝個女仔早日仆街死

話你呀on9,跟車太貼後果
明明19歲少女比個死老野沾污左

正常人聽到會傷心
係班撚人連登仔聽到會笑

我懷疑果班撚人一係就GAY、一係就性無能

邊有人仇女仇得咁緊要 根本就唔係男人黎

連登仔鍵盤戰士黎炸嘛 現實咪又係碌撚比肥婆女上司指指點點
條女19歲都比個阿伯姦到
唔死都無用
祥華唔係粉嶺咩

不用分得那麼細!
廢老:不枉此生
19仲少女
屌 咁多話我個女仔咁都比啊伯姦撚左
個女仔係真智障 成班on9睇野睇一半
屌 咁多話我個女仔咁都比啊伯姦撚左
個女仔係真智障 成班on9睇野睇一半[/
quote]

[quote]屌 咁多人話個女仔咁都比啊伯姦撚左
個女仔係真智障 成班on9睇野睇一半

正常人聽到會傷心
係班撚人連登仔聽到會笑

嗰班五毛黎

正常人聽到會傷心
係班撚人連登仔聽到會笑

嗰班五毛黎

五毛有心藉引戰洗版搞衰時事台
https://lihkg.com/thread/441897/page/8?ref=android
呢啲就叫姦兒防老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞