【一人一個】夏蕙姨去夏威夷可以做咩

778 回覆
55 Like 7 Dislike
以前睇hktv去火山口
好有興趣
Btw係咪真係睇到熔岩?

我都想問
等其他巴打作答

National park係幾好既
睇到呀但幾貴

果邊好似有幾個島可以玩?

夏威夷有6個島
算係各有特色

我最鍾意Oahu
同埋我鍾意另一個national park多D
Haleakala National Park
第一次去睇日落+觀星 , 去到好似上左火星咁

引哂D夏威夷友入黎
求detail

搵夏蕙姨著返件太空衣入去彈下彈下
話上左太空都有人信

引哂D夏威夷友入黎
求detail

搵夏蕙姨著返件太空衣入去彈下彈下
話上左太空都有人信

岩哂我去攝影

好撚靚

差D唔記得左依度

依個都好正
巴打知唔知夏威夷多唔多靚女,唔計遊客

長期陽光與海灘
身材一定好先啦
Btw 夏威夷食d野係咪同美國差不多?

不過有間漢堡包好正
好想去

巴打應該指依間Kua’Aina Burger
奧巴馬都鍾意食

係呀

之前睇過條片鬼佬挑戰

其實真係好撚多JUNK FOOD

我都麻麻地其實
推介多一個特色食物 Acai Bowl‬
上次去瘋狂食
補圖

Acai Bowl‬ 岩哂夏蕙姨
又健康又好食
夏威夷必食之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞