[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (47) - 又有新髮型究竟咩意思先?

1001 回覆
24 Like 9 Dislike
車厘世一

車厘媽好耐無見

傻熊

今日收埋門面親媽本 PB
親媽出既嘢果然無令人失望...
今次隻DVD 仲要落足料有埋 Red Room 門面飯拍

之前有跟我訂既巴打呢一兩日內會搵你地交收
話說呢本PB 我仲買多咗一本....
如果其他巴絲打有興趣既話可以搵我

好高質

唔買都搵你得唔得
唔買都搵你得唔得

你去搵佢吧啦…
唔買都搵你得唔得

你去搵佢吧啦…

早啲訓發夢啦
終於都有
唔買都搵你得唔得

你去搵佢吧啦…

早啲訓發夢啦

短髮龜都唔錯啊
有無人有買mama飛?
有無人有買mama飛?

買唔到
有無人有買mama飛?

買唔到

慳返好過啦! mama呢d垃圾做乜要俾錢佢賺
有無人有買mama飛?

買唔到

慳返好過啦! mama呢d垃圾做乜要俾錢佢賺

u巴諗住睇直播算?
u巴諗住睇直播算?

睇直播我都覺得嘥時間
到時 dl 返高清 cut 算啦
u巴諗住睇直播算?

睇直播我都覺得嘥時間

u巴諗住睇直播算?

睇直播我都覺得嘥時間

mama d位好垃圾
u巴諗住睇直播算?

睇直播我都覺得嘥時間

mama d位好垃圾

MAMA我都係開住跟住做其他野
https://youtu.be/l0LzfHkpGPQ

[STATION] 강타 X 웬디 X 슬기 '인형 (Doll)' Concert Live Video
https://youtu.be/l0LzfHkpGPQ

[STATION] 강타 X 웬디 X 슬기 '인형 (Doll)' Concert Live Video

好好聽
94 line靚到
好好聽
94 line靚到

幾時會出 94 line 分隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞