【黑暗】濕鳩塞鷗兄已遭連尼住禁言七日

218 回覆
66 Like 10 Dislike
個個post都見到佢 煩到

果d得幾個emoji 咪仲煩

例如呢啲

佢會唔會係唔同post都咁做先?
拿,有d post永遠都係果一班人一齊出現既
仲要成班人講既野完全無養份可言

好心你地班正常人就咪同班五毛搞埋一齊啦

五毛係咁弱智。驚死你唔知
喂,認住我地係五毛呀!
民國復興 早排咪瘋狂洗版
我feel到連登有種清爽氣息

關愛座hunter係咪已經俾人bam左?

封左你老母個閪先

例如呢啲

好心你地班正常人就咪學埋晒文革啲衰嘢啦,仲喺度同班屈毛智障歡呼吶喊,慌死獨派個形象仲唔夠衰咩

例如呢啲

好心你地班正常人就咪學埋晒文革啲衰嘢啦,仲喺度同班屈毛智障歡呼吶喊,慌死獨派個形象仲唔夠衰咩

香港九成人撐港獨派

ok ching

佢係唔關事既po都留
關愛座兄,辛苦了

關愛座兄,辛苦了

大家都辛苦

咪係囉
班咩三色貓唔撚封,成日搞鳩正常user
隻咩linkn唔撚report呢啲,走去搞正常user搞乜柒

例如呢啲

慘就慘在唔係個個人都認到呢
好似民國復興咁, 有幾多連登仔會知到佢係紅登做五毛做到起哂朵?

我初頭都以為係,試過見頭一 兩版有十幾個佢既post
但入到去睇先知係佢D仇家係咁入去佢D post度copy&paste

你如果知道佢曾經係紅登做過咩事
你就明佢呢種五毛唔打唔得

但入到去睇先知係佢D仇家係咁入去佢D post度copy&paste

嘩屌,幫五毛推晒啲殘體post上嚟真係多撚謝晒喎

嘩屌,幫五毛推晒啲殘體post上嚟真係多撚謝晒喎

唔常講, 就無人記得架啦
早排JR 咪走去攪班五毛LO (話是話唔見左佢?)
一係好似之前咁, 整個五毛LIST POST 出黎
但係又唔鍾意, 咁可以點?
屌你啊
波台狗與五毛已全面進場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞