英國懸崖邊拍「橫空出世」跳躍 韓女墜崖慘死

137 回覆
191 Like 2 Dislike
屌忍唔住笑左要落地獄啦
破碎虛空
個度大風到痴撚線 重要夠膽跳起影相 真係勇者無懼

班泡菜無論後生定上左年紀,佢地去旅行都係好似班賤種蝗咁乞人憎
乜撚野係橫空出世 有無作品睇下

應該係呢種

一諗起車頭相係呢種相即刻笑出聲 要落地獄
現代人咁樣為左呃like而死真係on99
google左橫空出世但都係唔知係點樣pose
呢個懸崖出名自殺勝地
上次去又見到對大陸情侶因爲呢樣野嘈交
個女仔死都要企到最出影 個男嘅就話好多人為左一張相就咁跌死左

班泡菜無論後生定上左年紀,佢地去旅行都係好似班賤種蝗咁乞人憎

係, 又打尖, 又嘈, 當正自己大哂
同蝗虫一樣
垃圾民族

講另一種語言既蝗

係, 又打尖, 又嘈, 當正自己大哂
同蝗虫一樣
垃圾民族

講另一種語言既蝗

係啊 個次係西班牙
有對母女係餐廳出面影相
我咁岩食完野出黎經過 等佢影完先行
佢兩條仆街用韓文係到叫我死開 走啦
之後我另轉頭啤住佢地 個老母勁尷尬係到笑
垃撚圾
八姊妹
口德村民全面進場
求遺照
達爾文獎候選人

Natural selection finally works

老實講 如果插鐵男當年 救番後係不育
應該都都攞硬達爾文
果到係極危險
下世做中國人
下世做中國人

呢句好毒喎
橫空出世 我唔係好get到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞