有無巴絲夾Dr. Kong護士鞋/皮鞋?

44 回覆
2 Like 4 Dislike
女裝$299
男裝$399
款任揀,好似係
有意tg https://t.me/spraywaterpigpig
Push
咩優惠黎?
咩優惠黎?

護協,3人成行
唔好著 夾腳趾
認真唔好著,reebok/nike/sketcher啲淨色鞋款已經屈晒,完全冇意欲買dr. Kong
認真唔好著,reebok/nike/sketcher啲淨色鞋款已經屈晒,完全冇意欲買dr. Kong

咁皮鞋呢
著dr Kong 鞋底唔會蝕 點解?

咁皮鞋呢

垃圾到不行
之前做student 買黎著過一排 次次放工隻腳都勁痛
之後發現最好著都係nike
講緊皮鞋喎
想買 仲有無人夾
皮鞋喎 點解有人話nike reebok
勁唔好著 著緊個隻高踭鞋每次返幾個鐘 返完都腳勁痛 又夾腳又度晒腳都唔啱著 買左幾塊鞋墊仲唔得就黎放棄佢
想買男裝 之前599 太貴唔想買
皮鞋好撚夾腳!夾撚到腳指尾甩皮

鞋底唔撚防滑!第一日著番工已經sit到我仆街

送比狗都唔撚著
皮鞋好撚夾腳!夾撚到腳指尾甩皮

鞋底唔撚防滑!第一日著番工已經sit到我仆街

送比狗都唔撚著

想買 仲有無人夾

我都想 太遲睇到個post 喇
想買 仲有無人夾

tg 樓主啦
點解唔同同學仔夾 要上到黎連登咁大風險

咁皮鞋呢

垃圾到不行
之前做student 買黎著過一排 次次放工隻腳都勁痛
之後發現最好著都係nike

sketcher都唔差

太遲買 同學買曬夾唔到
買對鞋幾大風險

太遲買 同學買曬夾唔到
買對鞋幾大風險

仲有無得買

第一 private 女仔未必俾著白色波鞋
第二 其實我係打算當皮鞋著(買男裝)

Btw -1
想買男裝皮鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞